Arkadaşlar body sporu için (gelişme açısından) ölçtürebileceğim genler ve hormanlar varmıdır?spor yapıyorum ama hiç gelişemiyorum bende şüphe etmeye başladım kendimden acaba bu spora yatkınmıyım değilmiyim çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
başka bir sorun hissediyormusun kendinde yoksa olay sadece body ilemi ilgili, vücutta bir sürü anabolik aktivite var. gelişme genelde yavaş olur birde çok olmasını bekleme. tabi bu söylediklerim uygun beslenme ve antrenmanı yapıyorsan geçerli. yinede için rahat eetsin istiyorsan, bir endrokrin uzmanından check up isteyeblirsin bu konuda.
eksik bilgi vermişsin bence.bu sporu nezamandır yapıyorsun + spor sonrası vücudunun gelişimi için gerekli vitaminler,besinler vs bunları yeterli ölçüde alıyormusun +nasıl bir çalışma uyguluyorsun,bunları belirtmeden yardımcı olunamaz ama muhtemelen aceleci davrananlardansın,bu ağırlığı kaldırıyorsam ne olursa olsun gelişmeliyim gibi diyen bir hava sezdim
Pardon devilish senin mesajını görmemişim kusura bakma.bu sporu 1,5 seneden beri yapıyorum işte beslenmemde çok iyi ama hala tık yok programda incelenerek ayarlanmış program hala bişi anlamadım neden böyle dir vücudum.
adam olmayan vücut yoktur.sadece bazı vücudların yapısı hızlı gelişmemeye müsaittir.doğru beslenme ve ağır antremanla her vücuddan belli bir süre sonra verim alınır.
testo ya baktırılabilir bence bizim salonda biri var 3-4 yıldır geliyor iyi kotu calisiyor bir seyler supplemenet de alıyor ama gelisme yok gibi. kimi diyor testosteron eksikliginden cunki adamin yasi bayagi ileri ve hayatinda hic tras olmamis yuzunde bir tane sakal biyik yok. yani bu adamdaki durum ozel mesela mutlaka bir gelisim olurdu su ana kadar. soruyu soran da boyle bir durumu sormus olabilir.
Evet deathlifter testesteronum bayağı düşük normalin altında yani sizce endokrin uzmanına checkup yaptırsam bu soruma cevap alabilirmiyim bu arada başımdan kanser diye bi rüzgar geçti bunuda belirtim.
bence bi endokrin uzmanına git bunları söyle testonun düşük olduğundan şüpheleniyom de.Eğer gerçekten düşük çıkarsa bitakım ilaçlar verebilir.
benim bir sorum olacak bu spor salonlarına üye olunca ayda ortalama ne kadar para ödüyoruz lütfen yardım edin
teşekkürler Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ---------- peki kayıt olunca antrenmanların süresine göre fln mı çalışıyoruz yada kaldığımız süre fark ediyor mu?
kendı kendinizee şuyum düşük , buyum düşük demeyin, bunlar ilaçlara başlamak için bahanelerdir genel olarak. ( bkz: coyote, bkz : ben) ölçümlerini yaptırın, 2 kere yaptırın, hormonlarda 1 ölçüm yeterli değildir. hattaki laborantlar çok yüksek yada düşük çıkars tekrar teste sokarlar onu yanlışlık olmasın diye.