clownintears
Üye
merhabalar sewgili arkadaşlar. ben 26 yaşındayım . Boy : 1.74 kilom şu an : 75 ... yaklasık 1 senedir body ile iç içeyim. Supplement olarak yalnızca protein (whey) kullanıyorum. Spora ilk başladığımda kas anlamında tamamen yıkıma uğramış ama yağ oranı da % 9 10 larda gezen biriydim ve kilom 66 67 civarı idi. Spora başladıktan 4 5 ay kadar sonra yediklerime dikkat ederek kilo aldım ancak . Pek bir kas anlamında gelişme yaşamadım . Yağlanma da aşırılaşmadı. Ancak kardiyoyu eksik ederek fazlaca karbonhidrat ve protein aldığım bir 3 ay (yaz) sonrası kilom 74 75 lere ulaştı ..
Şu an da gelinen noktada değerlerim ( 2 hafta öncesine kadar ) :
580 inpedance ,
19,5 yağ oranı,
60,6 kas ve kemik
Şimdi ricam şu .. Yağ oranımı tekrardan en azından 12 13 lere düşürürken , kas kaybı yaşatmayacak etkili bir program. Kas kaybını önlemek için diyetle birlikte ağırlık idmanı ve gerekli protein alımı olması gerektiğini biliyorum ancak tabiki bunu basarmak zor oluyor.. Bana iyi bir program önerebilirmisiniz. teşekkürler.
( şu sıralar 2 haftadır programım haftada 3 -4 gün olarak aralarına 5 'er dakika cardio sıkıştırılmış adale başı 2 hareket ve genelde 15-20 tekrar içeren fena sayılmayan bir cardio programı) ancak benm daha hızlı yağ yakımına ihtiyac duyduğum bir program lazım ...
ÇOK teşekkürler...
Şu an da gelinen noktada değerlerim ( 2 hafta öncesine kadar ) :
580 inpedance ,
19,5 yağ oranı,
60,6 kas ve kemik
Şimdi ricam şu .. Yağ oranımı tekrardan en azından 12 13 lere düşürürken , kas kaybı yaşatmayacak etkili bir program. Kas kaybını önlemek için diyetle birlikte ağırlık idmanı ve gerekli protein alımı olması gerektiğini biliyorum ancak tabiki bunu basarmak zor oluyor.. Bana iyi bir program önerebilirmisiniz. teşekkürler.
( şu sıralar 2 haftadır programım haftada 3 -4 gün olarak aralarına 5 'er dakika cardio sıkıştırılmış adale başı 2 hareket ve genelde 15-20 tekrar içeren fena sayılmayan bir cardio programı) ancak benm daha hızlı yağ yakımına ihtiyac duyduğum bir program lazım ...
ÇOK teşekkürler...