Ciğerlerinize ağır tempoda su toplanıyor olabilir, aman dikkat diyorum.[DOUBLEPOST=1412072726][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 'Mora Terapi' diye bir yöntem var, belki duydunuz belki duymadınız, tek seans ile fiziksel bağımlılığınızı gerçekten ortadan kaldırıyor, yıllardır içtiğiniz sigarayı size yabancılaştırıyor, sadece psikolojik manada arıyorsunuz sigarayı, el gidiyor o kadar. İradesine az biraz güvenenler kesinlikle denemeli.Birakmak icin alternatif olarak e-sigara tavsiye ederim. 2 seneyi askin suredir tuketiyorum inanilmaz rahatladim. Evet farkli bir bagimlilik olustu ama sigaranin tum yan etkilerinden uzak daha rahat hissediyorum.
cepten takipte
Su neden toplansin hocamCiğerlerinize ağır tempoda su toplanıyor olabilir, aman dikkat diyorum.[DOUBLEPOST=1412072726][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 'Mora Terapi' diye bir yöntem var, belki duydunuz belki duymadınız, tek seans ile fiziksel bağımlılığınızı gerçekten ortadan kaldırıyor, yıllardır içtiğiniz sigarayı size yabancılaştırıyor, sadece psikolojik manada arıyorsunuz sigarayı, el gidiyor o kadar. İradesine az biraz güvenenler kesinlikle denemeli.