İlginç bir konu değil mi :?: Ben en az 3-4 saat aralıklarla 2 kere kalkıyorum yazın 3 kere kalktığımı bile hatırlarım :!: Sizce bir anormallik mi var yoksa normal mi :?: Sizde durum nedir :?:
Yok despo yazında kalkıyodum + üşütmedim ki... Stresde yaptığımı hiç hatırlamıyorum genelde hep relaxımdır
Tam net oalrak söyleyemeyeceğim ama spor esnasında vücudumun iyi su topladıgının farkındayım, iyi su içerim çok meyve yerim sanırım nedeni bu
hocam cok basit bir soru bu bendede oluyo bunun cevabı amino asit kulanıyosun kesin amino asit kulananlarda bu olay cok olur bendede oluyo merak etme kötü bişey yuok böbreklerin calışdırdıgı için sıksık wc ye gitme hissi oluyo ama kimisinde bu olmuyo korkulacak bişi yok
Coleman dostum korkumdan değilde bir terslikmi var acabasından kafama takıldı Bu arada aminodan farksız olsada protein tozu kullanıyorum...
hmmm bak bu prostat büyümeside olabilir....sanirim testosteron kullanimina bagli....bende prostat büyümesi cikti
Aynen bendede oluyor. Özellikle sıvı çok tükettiğimde. Fazla protein tozu kullandığımda felaket olmuştu. Şimdi günde 1 kere 30gr kullanıyorum daha iyiyim. Büyük ihitmal, fazla sıvı alımı ama bellide olmaz. Prostat iltahaplanması olabilir. Ürologa gözünmek gerek. Ben bi ara gidicem.
Bende cok fazla sıvı tuketiyorum (3-4 litre su), gun icinde cok fazla tuvalete cıkıyorum (ort 2 saat arayla) ama aksam yatmadan onceki son 1-2 saat mumkun oldugunca az sıvı tuketmeye calısarak bu sorumu azalttım. Bazen gece kalkmadıgım bile oluyor. Umarım bir saglık sorunu degildir.
Saw Palmetto... Saw Palmetto deneyeniniz oldu mu? 3 ay falan bunu kullansak bakalım ne gibi bir etkisi olacak. Ben belki alır kullanırım.