arkadaşlar ben gece 12.00 sabah 09.00 çalışıyorum. bu saatler arasında bb yapma imkanım yok. sabah işten çıkınca doğru yatağa koşuyorum. uyanmam akşamüstünü buluyor. bu saatten sonra antrenman yapsam acaba doğru yapmış olurmuyum. çünkü antrenman sonrası dinlenemeyeceğim yine işe gideceğim. bb'de dinlenmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. acaba bu durumda bana öneri verebilecek arkadaşlar varmı? gece işinde çalışıyorsak antrenman ve beslenme programlarımızı nasıl düzenlemeliyiz genel olarak.
Zaten birtane konu açmışsın. yeni konu açmana gerek yoktu. eski konudan devam edebilirsin. tahminimce zaten adminler bu konuyu silecektir...
ACR, daha once bonatschi'nin seni yonlendirdigi linkten tatmin edici bir cevap alamadigin icin mi actin bu basligi? Eger onu okumadan actiysan, bu basligin da kilit ve cop olacak.
aneximandros bonatschi'nin attığı linki tamamen okudum ve forumdada arama yaptım ama gece işi ile ilgili herhangi bir konu yok. önceki açmış olduğum konu da yöneticiler tarafından kilitlendi. bu topic i açma gereği duydum.