Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Toz bi garip ya
1 kutu bitti şimdi yenisini aldım buda aynı şekilde,kaşığı sanki çamura bulanmış gibi sürekli toz yapışıyor,kapağı açınca dağılıyor toz havaya,sürekli elimi yıkamak zorunda kalıyorum kullanımdan sonra

Biraz önce GG'dan 125 TL'ye Gaspari Myofusion siparişi verdim.

Antrenmandan 1 saat önce, antrenmandan 1 saat sonra ve yatmadan önce kullanmayı düşünüyorum. Uygun mu?

arkadaşlar kusuruma bakmayın yeni üye oldum konu açamıyorum buraya yazmak zorunda kaldım

şimdi arkadaşlar elimde unıversal beef amıno var birde gaspari nutrition hydro protein ben bu suplementleri en iyi hangi şekilde ve ne zaman almalıyım beraber nasıl kullanıcam araştırdım kendime göre net bir cevap bulamadım yardımcı olursanız eğer sevinirim

2 yıldır vg yapiyorum bu urun ve GNC ProPerformance PP AMP WHEYBOLIC 60 arasinda gidip geliyorum ikisini kullanan arkadaslardan bi yardim istiyorum simdiden tesekkurler dumbelllls

BSN-Syntha 6 dan buna geçtim, bsn den sonra çikolatalısının tadı oldukça kötü geldi açıkcası ama bsn ye göre değerleri daha yüksek ve bsn de 44 gr iken 1 porsiyon bunda 35gr civarında bişi olmasına rağmen protein oranları aynı sayılır hatta az bişi fazla olabilir myfusion ınki.Ama kilo vermek isteyenlere BSN öneririm çünkü içindeki karbonhidrat ve bunun gibi kilo aldırıcı ve enerji verici madde miktarı daha yüksek, ne alaka diyecekseniz ama bsn de bu tarz ürünlerin miktarı yüksek olduğu için beni çok tok tutuyordu bundan dolay kilo vermiştim, kutu biter bitmez tekrar kilo aldım.Myfusion a bugün başladım bakalım etkisi nasıl olucak, şuan için tadı benden geçer not alamadı ama tadı çokta önemli değil, yeterki güçlü bir etki göstersin.

Bu zamana kadar hep optimum kullandım.. Geçen hafta hepsiburadadan gaspari siparişi verdim iki gündür kullanıyorum.. Yalnız 180 ml ölçek hesabı veriliyor ben denedim ve inanın yağ gibi oldu tadında bir problem yok ama içimi zor oldu. 300 ml litrede denedim ve inanılmaz köpürüyor.. Hocama sorduğumda optimum gibi olmadığını içindekiler nedeni ile köpürebileceğini söyledi hakkaten antreman sonrasında içtim duşumu aldım shakera baktım 50 ml daha vardı onu da içtim onunda tadı çok güzeldi acaba içimi konusunda ne yapmam gerekiyor?

Bu zamana kadar hep optimum kullandım.. Geçen hafta hepsiburadadan gaspari siparişi verdim iki gündür kullanıyorum.. Yalnız 180 ml ölçek hesabı veriliyor ben denedim ve inanın yağ gibi oldu tadında bir problem yok ama içimi zor oldu. 300 ml litrede denedim ve inanılmaz köpürüyor.. Hocama sorduğumda optimum gibi olmadığını içindekiler nedeni ile köpürebileceğini söyledi hakkaten antreman sonrasında içtim duşumu aldım shakera baktım 50 ml daha vardı onu da içtim onunda tadı çok güzeldi acaba içimi konusunda ne yapmam gerekiyor?

Yapıcak bir şey yok..

Eski nesil protein tozu olması vasatın altında bir kullanım kalitesine sahip olması nedeniyle beni bile Gaspari firmasından soğuttu myofusion..

Tadı bu kadar ağır olan, bu kadar çok köpüren , topaklanan başka bir toz daha kullanmadım..

Optimum her zaman en iyisi..

Ben bununla birlikte amino 8000 ve kreatin kullanmaya başladım.Kreatin yükleme yapmıyorum.Antremandan hemen sonra 5 gr kreatin 15 dakika sonra 1 servis amino bir 15 dakika sonra da myfofusion alıyorum.Kullanım şekli doğru mudur?

ben bu ürünü okulda öğle yemeklerinde istediğim yemekler çıkmadığı için almayı düşünüyorum. okulum sabah 8.30-17.30 proteınlerın kana karışma süresi yavaş oldugu ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum kimisi memnun kalmamış kimisi kalmış karar veremiyorum bir türlü, birisi yardımcı olsun artık lütfen.

ben bu ürünü okulda öğle yemeklerinde istediğim yemekler çıkmadığı için almayı düşünüyorum. okulum sabah 8.30-17.30 proteınlerın kana karışma süresi yavaş oldugu ıcın tercıh etmeyı dusunuyorum kimisi memnun kalmamış kimisi kalmış karar veremiyorum bir türlü, birisi yardımcı olsun artık lütfen.

Aslinda bu isin tek bir dogrusu yok, cunku bunyeler bile farkli farkli. Ayrica sadece protein tozu icip, herkule donusmeyi bekleyen insanlar var. Internet uzerinden kim nedir bilemiyorsun malesef.
Ben satin almadan once genellikle bodybuilding.com store'daki puanina bakiyorum. Genellikle de dogru cikiyor.
Soruna gelince, su ana dek bircok protein tozu kullandim. Whey, whey isolate, casein, mixed. Myofusion kullandiklarim arasinda en iyilerinden biriydi. Hatta Optimum Hydrobuilder sonrasinda en iyisiydi, tad olarak ise acik ara en iyiydi. -Vanilyalisi-
Sen zaten bunu meal replacement icin kullanacakmissin, hayli hayli yeter. Bence hic kafan karismasin, oradaki fiyatlari bilemiorum ama uygunsa al gitsin derim.

Aslinda bu isin tek bir dogrusu yok, cunku bunyeler bile farkli farkli. Ayrica sadece protein tozu icip, herkule donusmeyi bekleyen insanlar var. Internet uzerinden kim nedir bilemiyorsun malesef.
Ben satin almadan once genellikle bodybuilding.com store'daki puanina bakiyorum. Genellikle de dogru cikiyor.
Soruna gelince, su ana dek bircok protein tozu kullandim. Whey, whey isolate, casein, mixed. Myofusion kullandiklarim arasinda en iyilerinden biriydi. Hatta Optimum Hydrobuilder sonrasinda en iyisiydi, tad olarak ise acik ara en iyiydi. -Vanilyalisi-
Sen zaten bunu meal replacement icin kullanacakmissin, hayli hayli yeter. Bence hic kafan karismasin, oradaki fiyatlari bilemiorum ama uygunsa al gitsin derim.
Sporda 5.ayım doğal beslenmeyle 1 yıl kadar götürmeyi düşünüyordum bu sporu ama okul sorun oldu işte o yüzden ilk kez protein alacam önem veriyorum. optimum hydrobuilder de kreatin var o yüzden pek düşünmüyorum. aroma olarak hangisini öneriyorsunuz myofusionda?

bu sporu bırakan bi arkadaşımdan myofusion chocalate aldım ama kendisi biraz şakacı bi insan oldugu için emin olamadım protein olmasından. nesquik'e benzettim ürünü (ki yapmış olabilir)bunu netleştirmek adına ürünün içinde kristalize parçacıklar var mı ? chocolate kullanan başka kimse varsa tozun direk resmini çekebilirmi ? çok teşekkürler

İnternetten bu ürünü alacam kararlıyım ama gaspari nutrition myofusion satan da gaspari myofusion hydro protein satan adamda aynı ürünün kutusunu koymuş fiyatları da aynı civarlarda 125 tl kafam karıştı yanlış bir şey yapmak istemiyorum biri yardımcı olabilir mi?

Back
Yukarı