Kewin_Nash
Üye
Şu yorumlara bakıyorumda.. %90 ı tad eleştirisi yapmış. Çoğu kişi farklı bir eleştiri yapmaktan kaçıyor. Bence en önemlisi işe yarayıp yaramadığı veya diğer proteinlerle kıyas edilmesi... ayrıca nasıl kullanılması gerektiği...
Dün GNC mağazasına gittim 3 al 2 öde kampanyaları vardı ama bir kutu myfusion 214 TL idi.
Sitenin sponsorunda yada başka satış yerlerinde 130-140 cşvarında satılıyor.
Satıcı kız tek ithalatcı biziz dedi. ucuza satanlardamı bir sorun var yoksa ürünlerin içeriğimi farklı?
Evet önce bindirmişler sonrada sanki 3. bedavaymış izlenimi vermişler.ilginç ki 3 al 2 öde kampanyası yokken myofusin gnc gold kartsız 150 tl demişlerdi banakampanya yapınca hemen zam geliyr ürünlere.. gncden birşey almayın derim ben resmen dolandırmaya yönelik pazarlama stratejisi var
![]()
nerden aldın özel mesajla yazabilirsen sevinirim.Sitesi ve dükkanı olan bir ek besinciden aldım sitesinde 169 TL Dükkanında 160 TL'di tanıdık buldum ve 145 tlye aldım bir de shaker hediye edicem dedi 1 hafta sonra gdicem almaya. Tadı güzel kokusu güzel ama bence çok yoğun daha yeni kullanmaya başladım inşallah faydasını görücem burdaki yorumlar üzerine ürünü aldım teşekkürler.