Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
ürünü bende bugün aldım gnc den. sormak istedigim kutu resmen yarısına kadar dolu.şüpheye düştüm acıkcası o hali 5lbs edıyomu diye. doğrusu bu şekildemidir.? 150 tl fiyatı indirimde şuanda gncde bilginiz olsun bu arada.

Normal. Aylardir kullaniyorum. Bir terslik yok. Ki bende GNC den aliyorum bir suredir. Son indirimler ile fiyati iyi oldu. Fakat cikolata cilek derken farklilik olsun diye vanilya aldim, meyve sulari ile karistirmayacaksaniz gercekten tavsiye etmiyorum. Rezalet degil tabi ama milk choclate'in yanina yaklasamaz :)

Genel olarak cok memnunum bu proteinden ama. Biraz daha cesit gelse daha iyi olacak tabi.

gaspari

şimdi bu urunu bende almayı dusunddum ama bazı suphelerimm var. soyle soyleyeyim urunu elime alıp uzerini okuduğumda içinde bulunan karma proteinlerin acıklaması vardı. orada yazanlar soyle : milk whey egg soy peanut vede not olarak denizurunleri tezgahında uretilmiştir. bunlardanda içerebilir diyor. eser miktarlarda bile yazmıyor gozlerimle okudum bunları. o zamaan bu complex gibi birşey herhalde. bize gerekli olan idman onceleri ve sonraları hızlı bir protein olan whey deilmidir? bu urunden bu yuzden vazgeçtim. içinde peanuts(fıstık) bile yazıyorsa bana enteresan geldi doğrusu. acaba amaç butun proteinleri karma edip farklı bir etki yaratmakmıdır bilemiyorum. yorum ve acıklamalarınızı bekliyorum iyi çalışmalar saygilarimla ...

ben 2 kutuyuda bitirdim ne hacim nede başka bişey bulamadım içinde ne ne kadar yazmıyor haklısın bu son kutumdu bir daha gaspari almicam aynı zamanda uykuda kaçırıyor ve bunun dsındada bişe kullanmıyorum

Bir arkadaş denemem için 1 ölçek gaspari myofusion Çilekli getirdi.Tozun rengi sarımtrak ya da beyj gibi yani pespembe bi toz değil aynı ultimatenin çileklisi gibi...
Gelin görün ki çalkaladım içtim içtikçe Tadı çilekten daha çok çocukken içtiğimiz toz Antibiyotiklere benziyordu...
Açıkçası sahte olabileceğini bile düşündüm tadı o derece garipti.Çilek olarak Ultimate veya Muscletech kullandım onlar gayet güzeldi...
Ama Gaspari Çilekli tat olarak baya bi garip geldi antibiyotik gibi.

Çilekli Kullanan arkadaşla sizinde mi öyle???Ben bu ürünün Çikolatalısını kullandım ve çok hoştu çünkü.Eğer sizin öyle değilse arkadaşa nereden aldığını soracağım,yazk sahte olmasın da

125 TL'ye düşmüş. Bu düşüşün sebebini bilen var mı? ON'un da bir ara fiyatı artmıştı tekrar ama geri çektiler fiyatı.

bilgim dahilinde olan konu su sekılde gnc ile aynı distrübütörden alım yapan baska bir dükkan sahibiyle konustum gnc zamanında gaspari ürünlerini alırken hatrı sayılır bir kazık yemiş sanırım ürünlerin tarihleri konusunda.Bu yuzden olabıldıgınce cabuk ellerinden cıkarmak istiyorlar.Bu bilgiyi dogrularcasına şuan satılan myofusionların en ileri tarihi ben 2013 3. ay gördüm. diger baktıgım ve satın aldıgım ürünlerde bu sekılde(sizeOn ve Anavite) fiyatlar suan kimsenin kolaylıkla yarısamıcagı durumda 137 liraya myofusion 121 lire sizeon 95 liraya anavite satılıyor.Şahsen kendim 2 kutu myofusion bir sizeon ve bir anavite aldım taksit imkanıda var mutluyum huzurluyum.

Kastım gnc deki ürünler değildi. Gnc den olsa gerek ki birçok yerde ürünün fiyatı bahsettiğibiz fiyatlardan satılıyor. İhale sileterlidende 130 liralık ilanlar var baka markaların ürünleride var. Alışverişi yazın yapmak gerekiyormuş bunu anladım

Elimde olmasına rağmen alasım var bir kutu daha. Fiyatı çok uygun şu anda. Kargo dahil 125 TL bu ürün için hiçbir şey.

bende bilmiyorum onu, zaten tr'de hiç bir yerde görmedim, forumda'da bilgisi olan pek arkadaş yok sanırım bu ürün ile ilgili.. ama içinde süt asidi, dost bakteriler ile emilim ve güç orantısında artış sağladığını düşünüyorum, Kefir'de de bir miktar probiyotik bakteri vardır, bunlar sağlığa yararlı canlı organizmalardır.. acaba bu ürünün içindede zenginleştirilmiş içeriğin yanında probiyotik bakteriler mi var? diye düşünüyorum.

http://******/gaspari-nutrition/myofusion-protein-5lb/1915.html

satılan ve kampanyalı ürünler hydro zaten.

probiotic e gelince dediginiz gibi probiyotik bakteriler var içerisinde sindirime yardımcı olan ayrıca gluten ve aspartam kullanılmıyor tatlandırıcı acısından içerisinde altı farklı protein kaynagı var sırasıyla s Whey Protein Concentrate, Brown Rice Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Casein Milk Protein Isolate, Egg Albumin, and fast acting Whey Protein Hydrolysate.
ayrıca içerigindeki Ganeden BC30 (Bacillus coagulans GBI-30 sayesinde :

• Digestive Advantage Intensive Bowel Support
  • Digestive Advantage Lactose Defense Formula
  • Digestive Advantage Gas Defense Formula
  • Digestive Advantage Daily Constipation Formula
yani bagırsak işlevlerini destekliyor
laktoz içermiyor
laktoz olmadıgı için gaz yapmıyor
ve kabızlıga iyi geliyor.

ek olarak bagısıklık sistemi güclendiriyor.

Milk Chocolate'ı gayet güzel,bakalım...Sabah gnc'den Ultra Mega Gold alıyorum,antremandan önce Nitrotech antreman sonrası Myofusion bu kombinasyonda ilerliyorum.. Nitrotech az kaldı, bitince sabah kalkar kalkmaz Myofusion ve antreman sonrası Myofusion yapmayı düşünüyorum.

Myofusion dün nakit olarak magazadan aldım 115 tl ye geldi yanında bikac sey daha alınca bayagı bi indirim oldu anlıycagınız...
İmkanı olan kışlık alışverişini yapsın bence....

Back
Yukarı