ürünü bende bugün aldım gnc den. sormak istedigim kutu resmen yarısına kadar dolu.şüpheye düştüm acıkcası o hali 5lbs edıyomu diye. doğrusu bu şekildemidir.? 150 tl fiyatı indirimde şuanda gncde bilginiz olsun bu arada.
şimdi bu urunu bende almayı dusunddum ama bazı suphelerimm var. soyle soyleyeyim urunu elime alıp uzerini okuduğumda içinde bulunan karma proteinlerin acıklaması vardı. orada yazanlar soyle : milk whey egg soy peanut vede not olarak denizurunleri tezgahında uretilmiştir. bunlardanda içerebilir diyor. eser miktarlarda bile yazmıyor gozlerimle okudum bunları. o zamaan bu complex gibi birşey herhalde. bize gerekli olan idman onceleri ve sonraları hızlı bir protein olan whey deilmidir? bu urunden bu yuzden vazgeçtim. içinde peanuts(fıstık) bile yazıyorsa bana enteresan geldi doğrusu. acaba amaç butun proteinleri karma edip farklı bir etki yaratmakmıdır bilemiyorum. yorum ve acıklamalarınızı bekliyorum iyi çalışmalar saygilarimla ...
Gaspari probiotic te Türkiyede mevcut. Onun da 145 Lira gibi bir fiyatı var. Devir myofusion devri.