Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
Kutularca kullandığım, gümrük sorunu yüzünden 2 kutumu kaybettiğim ve Türkiye fiyatlarından dolayı kullanamadığım güzelim protein tozu :( Sütle, suyla veya yogurtla bol bol tükettiğim şey :) Kullanmayı düşünene tavsiye ederim ve bilmeyene söyliyeyim protein tozu içince insanların kası şişmez, kolay kolay kas yapmaz. Düzenli ve ağır idman, iyi beslenme ile olur. Herhangi bir supplementten ve protein tozundan mucize bekleyen biri varsa forumda bunun hakkında çok bilgi var okusun öğrensin ona göre bilgi paylaşımında bulunulsun.

Özellikle vanilyasını denemenizi tavsiye ederim.Soğuk su ile inanılmaz bir lezzeti var.Çikolatalıyıda kullandım ama vanilyalısının tadı bir başka.

Gaspari Intrapro + Gaspari MyoFusion vücudun protein ihtiyacını mükemmel bir şekilde karşılayacaktır diye düşünüyorum.

-Intrapro antremandan hemen sonra.
-MyoFusion sabah uyanınca ve gün içerisinde bir servis.

bu ürünün bsn syntha 6 dan farkı nedir tam olarak.bu ürün 160 milyon iken bsn 200 milyon.ve bu ürün 63 porsiyon içerirken bsn 51 porsiyon içeriyor.bu fiyat farkı nerden geliyor.

4 tane 4 lbs lik Muscletech ardından övgüler üzerine bugün Myo Fusion milk Chocolate aldım...
Açık konuşmak gerekirse yağ oranım yüzde 14 kalarak bu 4 kutu muscletech nitrotech whey bana 6 kilo kas aldırdı,69 dan 75 76 kiloya çıktım...
Ama hidrolize olarak MyoFusion deneyeceğim,1 ay içinde size sonuçları bildireceğim,içeriğe bakılırsa tam bir bomba
Süt,Whey,Kazein ve Yumurta Proteinlerinin karışımı...

4 tane 4 lbs lik Muscletech ardından övgüler üzerine bugün Myo Fusion milk Chocolate aldım...
Açık konuşmak gerekirse yağ oranım yüzde 14 kalarak bu 4 kutu muscletech nitrotech whey bana 6 kilo kas aldırdı,69 dan 75 76 kiloya çıktım...
Ama hidrolize olarak MyoFusion deneyeceğim,1 ay içinde size sonuçları bildireceğim,içeriğe bakılırsa tam bir bomba

stereoid mübarek...

Stroit Maşallah :D

valla optimum ve twinlab hastası biri olarak fantazi olsun diye bu ürünü aldım ancak vücudun en çok proteine ihtiyac duyduğu antreman sonrası için extra bisey almam gerekiyor mu? hatta şart mı? karar veremedim kafam cok karıstı..

bu arada yukarıdaki Savas74 ün yorumuna yarıldım asddjskjkdashjsd ama altına yazamadım msjlar birlesip sorum güme gitmesin diye :D

güzel ama abartmamak lazım protein tozlarını bu kadar, içerik 3 aşağı 5 yukarı aynı olur önemli olan emilim süresi...

Back
Yukarı