gaspari 8000 - Neden bu kadar ucuz?

Suplementler.com dan gaspari 8000 almayı düşünüyorum fakat ürün 75 tl fiyatı açıkcası beni şüphelendirdi çünkü spor salonumda nitrofull 6100 bile 130 140 tl . Bu ürünü nasıl temin edebilirim kapıda ödeme ile almak istiyorum güvenli olurmu ve kargo ücretlimidir siteye kayıt olmamız şartmıdır?

'Gasparinin tüm ürünleri uygun fiyatlı.Bu ürünü ben de 1 hafta önce aldım ama supplementler.com'dan değil.

Universal amino asitin besin değerleriyle karşılaştırdım fark yok gibi.Hatta BCAA sınıfı amino asitleri (leucin isoleucin valin) üniversalin çok çok üstündeydi.

Üretici firma daha iyi bir aminoasit piyasaya süreceği için elindeki stokları eritmek istiyor herhalde.Aynısını myofusiondan probiotiğe geçerken de yapmışlardı.

ürünü getiren ithalatçının yaptığı bir kampanya söz konusu arkadaşlar o yüzden ürünün fiyatı her yerde o civarda asıl o fiyatın üstündeyse süphelenin...

Hmm anladım peki bu siteye kayıt oldum ürünü alıcam kargo nasıl olucak ucretlımı yoksa ucretsızmı olur kargosu

Ürün şimdi elime ulaştı sağol suplementler.com fakat koruma kapağı açıktı yani plastik kapagın altındaki jelatın acıktı inş. Bir üçkağıt yoktur...

Ürün şimdi elime ulaştı sağol suplementler.com fakat koruma kapağı açıktı yani plastik kapagın altındaki jelatın acıktı inş. Bir üçkağıt yoktur...

eğer kapağın üstünde şeffaf jelatin sağlamsa bir sorun olmaz. Kapağı açarken kapak altındaki kağıt çıkabiliyor bazen.

Sağlamdı açtığımda elime geldi ama yine çok uygun bana göre hiç değilse nitrofullden kurtuldum

Cumartesi elime geçen kutuda da aynı sorun vardı bundan önce başka bir yerden aldığım ürün de gayet kapalıydı ve hapların şekilleri de daha farklıydı.( daha parlaktı ):confused:

Supplementler.com'a güveniyorum ama kafamda da soru işareti oluşmadı değil.

Hal böyle olunca kısaca bir inceledim kutuda değişik.
Rev numarası farklı olduğu için mi diye düşündüm.
Ancak Amerikan bayrağının altında bundan önceki aldığımda FDA onayı logosu varken bunda yok ,üstelik supplemenetler.com 'dan son aldığım ürün de ürün içerik bilgileri de yok.
Bu kutuyu kullanıcam ama sonraki gaspari alışverişimi buradan yapıp yapmama konusun da soru işaretim yok değil...

Senle ayni zamanlarda sipariş etmis ve kullanmiştım. Ürün tamamen kapaliydi. Bi sıkınti yok şu ana kadar. 2. Kutuyu da sipariş etcem

Back
Yukarı