goldtrapper58
Yeni Üye
evet arkadaslar bu baslıgı actıgımda inanın bana oldukca canım sıkkın devamlı suplement kullanan biriyim ben son 22 gundurde kürdeyım böbreklerimde oldukca agrıdıgı için iki ayrı doktoro gittim ilki bana bişeyim olmadıgını sadece idrar yollarında enfeksiyon oldugunu soyledı hafif bu cevap beni tatmin etmedi bir diyaliz uzamanına götürdüm tahlil sonuclarımı bana bu kimin dedi benim dedim aynı zamanda aile dostumuz kedisi ilker dedi idrarrında kan var :shock: sende sanırım bir kadın hastalıgı var ben erkekte ılkez görüyorum dedi ona horman kullandıgımı daha söylemedim seni ultrasyona sokmamız lazım dedi kötü birşey cıkablir böbrekler biliyorsunuzkı tadavisi imkansız yerlerdir haftaya ultrasyona girip tekrar tahlil yaptıracagım sonucun ne olacagını bilmiyorum ama acıkcası korkuyorum suan küre devam ediyorum ama belkıde bir rastlantıdır bilemiyorum belkide önemsiz bişey ama genede haftaya verilecek sonuc benim için cok onemlı belkıde spor hayatımı bitirecek bilemiyorum ben senelerce bu sporu yapmak ısteyen biriyim hatta seneye belkıdeyarısmaya katılacaktım ama sanırım suan için cok zor görünüyor bunlar içimi dökmek istedim siteye bakalım sonucları tekrar sizlerle paylasacagım suan için sadece allaha dua edıyorum bişey cıkmasın diye okuyanlara tsk edrerim saygılar