evet arkadaşlar,turgay kıran ilk maçtan sonra eger trömsö ye elenirsek ülkeyi terk ederiz demişti.sizce yönetim nereye gitmeli.heycanla cevaplarinizi bekliyoruz.
ama sarc galiba trömsö kendi liginde küme düşecekmis.yani iknci lige yani galatasaray ordami oynasin.biraz daha açik konusurmusun :lol:
Hadi ya ondan haberim yoktu ama bu durumu daha da vahim kılmaktan başka bir işe yaramıyor Ben Norveç'e gitsinler diyorum sadece orda ne yaparlar onlara kalmış hele benide yanlarında götürebilirler
işte size haberimin kaynagi; Bu bize ders oldu Adem KABAYEL G.SARAYın Tromsoya 1-0 yenildiği ilk maç sonrası söylediği, Eğer elenirsek Türkiyeyi terkederim sözüyle dikkat çeken Asbaşkan Turgay Kıran, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kıran, Rakibi küçümsemememiz gerekirdi. Büyük konuşarak hata yaptım. Bu bize ders oldu dedi. Bu arada G.Saraylı yöneticiler, Başkan Özhan Canaydının emriyle dün Floryaya giderek hem toplantı yaptılar, hem de futbolculara moral verdiler.Öte yandan Tromso maçının son dakikasında sakatlanan Sabrinin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. G.Saray Kulübü Doktoru Murat Çevik, genç futbolcunun sağ diz yan bağlarında esneme tespit edildiğini belirterek, Normalde 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak. Ancak, Sabrinin tibia kemiğinde de ödem var. Bu bölgenin tomografisi çekildikten sonra durumu tam olarak kesinlik kazanacak dedi. http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~638454,00.asp