Gaineren etkili kullanımı

Üstadlar 6 aydır spor yapıyorum kilo almak amacıyla bunum 3 ayında protein tozu kullandım fakat kilom sürekli sabit kalıyor sadece ilk ay kilo aldım bundan sonra gainer kullanmayı denicem bi faydası olurmu ve nasıl kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Gainer yardımcı olur ben kullandım bitti beslenmeye fazla dikkat etmememe rağmen 3-4 kilo almıştım 2 kiloluk almıştım 1 ay kullandım biraz ara verdim sonra gine kullandım ona rağmen kilo aldım ben hata yaptım 1 ay kullanıp bırakmakla keşke öyle yapmasaydım şimdi bidaha başka bi marka alıcam

Gainer yardımcı olur ben kullandım bitti beslenmeye fazla dikkat etmememe rağmen 3-4 kilo almıştım 2 kiloluk almıştım 1 ay kullandım biraz ara verdim sonra gine kullandım ona rağmen kilo aldım ben hata yaptım 1 ay kullanıp bırakmakla keşke öyle yapmasaydım şimdi bidaha başka bi marka alıcam
Nasıl kullanıyosun kaç ölçek hangi zamanlarda

Alcağın ürünün açıklmasında yazması lazım örneğin 5 silme ölçek (200g) toz ürünü damak zevkinize göre 400-600ml soğuk süt veya su ile karıştırarak içiniz. Beslenme programınız ve kalori ihtiyacınıza bağlı olarak günde 1-2 porsiyon tüketebilirsiniz.

Beslenmen kötüyse gainer bence hiç alma. Önce beslenmeni düzelt aldığın kaloriyi arttır. Sonra yanına ek olarak eklersin zaten gaineri.
Güzel bir beslenmenin yanına alırsan bunu çok iyi etkisini görürsün. Makrolarını, kalori ihtiyacını karşılayamayıp bunu alıyorsan o zaman fazla verim alamayabilirsin.

Back
Yukarı