Gainer ve protein tozlari Hk.

Merhaba arkadaslae 1 hafta once spora basladim. 3 yil vucut gelistirme yaptim. 2 sene ara verdim. Suanda yeniden basladim. 3 yil icinde beslenmem yoktu istah yok ondan dolayı cok bisey yapamadım. Bir yere kadar geldi ve takildi ne kadar yaparsan yap ayni. Kuculme veya büyülme olmadi. Simdiye kadar protein kullanmaktan cekindim. Ama artik kullanmak gerekiyor diye düşünüyorum. ( Kesinlikle sadece protein tozunu kullanarak vucut yapacagimi düşünmüyorum.) Ama deneyip bakacam ek takviye olarak aldigimda bir faydasi olacak mi.

Aslinda protein tozundan daha cok gainer kafami karistiriyor. Kilo alamiyorum. İlk spora başladigimda 64 kiloydum. 2 3 ayda 72 oldum. Ve hep ayni kaldim. 4 senedir 72 kiloyum. Bir turlu alamıyorum sebebi ne bilmiyorum. Bazi insanlar hava alsa kilo alir neyse gainerin bir katkisi olur mu ? Yan etki veya zararlari varmıdır ? Nasil kullanilmali ? Ve sanirim gainer icinde 26 gr protein var. Extrada. Protein tozu alinmasi gerekir mi ? Teşekkürler.

Makrolarını kilo aldıkça arttırman yeniden düzenlemen gerekiyor çünkü her kilo da kalori ihtiyacın daha fazla olucak kesinlikle supplement gerekli bir şey değildir, sadece beslenme konusunda sıkıntı yaşadığın durumlar da takviye niyetiyle kullanmalısın malum ülke ekonomisi bu konuda el yakıyor bunu da hesaba kat ve kendini supplemet kullanıp besinlerden kaytarmaya alıştırmamaya çalış, makrolarını yeniden düzenlemen çok daha faydalı olucaktır. Umarım yararlı olabilmişimdir :)

Makrolarını kilo aldıkça arttırman yeniden düzenlemen gerekiyor çünkü her kilo da kalori ihtiyacın daha fazla olucak kesinlikle supplement gerekli bir şey değildir, sadece beslenme konusunda sıkıntı yaşadığın durumlar da takviye niyetiyle kullanmalısın malum ülke ekonomisi bu konuda el yakıyor bunu da hesaba kat ve kendini supplemet kullanıp besinlerden kaytarmaya alıştırmamaya çalış, makrolarını yeniden düzenlemen çok daha faydalı olucaktır. Umarım yararlı olabilmişimdir :)

Sorunda düzenli beslenme olmamasi yani planlayamiyorum. Bir program yapabilsem iyim mesela bgn tavuk yumurta felan yiyorum ertesi gun yemiyorum ya istahim olmuyor yada ne yiyeceğimi bilmiyorum. Protein tozunu veya gaineri bir deneyecem ama habire ona dadanmayacam tabi uygun fiyatli kaliteli bir protein tozu ve gainer oneriniz varmi ?

Back
Yukarı