Güreşe Başlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MScylla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kickboks ve muay thaiden sonra güreş veya bjj harika gider.Tam MMA'cı kombinasyonu.

Eskişehir Demirspor Güreş klubunde 3 aydır güreş yapıyorum güreş zevkli bir spor ama antremanları zorlar insanı güreşmesi güzel ama antremanları sıkıcıdır :)

Merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 3 aydır kickboks/muay thai eğitimi alıyorum. Bu sporlardan sonra güreş nasıl gider? Bir de başlamak için geç mi kaldım? Amacım şampiyonluk falan değil ama yine de geç kaldıysam boşa çabalamak da istemem. Bir de güreş yapmış/yapan arkadaşlar, antrenmanlar nasıl geçiyor, ne yapıyorsunuz ve nasıl bir spor güreş? Not: Minder güreşi.

Biraz geç kalmışın başarı elde etmen zor

Başarı elde etmen çokta önemli değil seni örnek arkadaşınla güreşirken vay sen güreş yada yakın dövüşe hiç gittinmi demesi bile senin ilerleme kaydetmiş olduğu anlamındadır.Bence sen güreşe başla yaklaşık 5 6 ay gitmen yeterli olur yoksa muay thai de zorlanırsın.

16 yas biraz geç kalınmıs bi yas ama genede bu sana engel olmamalı 21 yasında baslayıp olimpiyat sampiyonu olan var ha güreş antraman hiç birseye benzemez yasanmadan anlanmaz calısma ortamın güzel olursa emin ol zevkle yaparsn ama söle bisey eğer agır sikletsen vücuy yapmayı bekleme güreşte çizgili kaslardan ziyade düz kaslar calısır fiziginden degisme olur yediklerine dikkat etmezzen yaglı ve hantal gözükürsün ama emin ol yağ tabakasının altında bir domuz yetisiyor kaburga kırmaya baslamak ayrı bir güzellik zaten
tabi metobolizman benimki gibi aynı tepkiyi wermeyebilr Benim vucudum yaglı ama halimden memnunun bi sorun yok istersen yapabilrsin tabi yasın büyük oldugu için inannılmaz şekilde teknikleri tekrar etmelisin tam büyüme cagında vücudun teknigi kavraması reflek haline getirebilmesi cok zor cook calısman gerek k.gelsin simdiden :

(GÜREŞ KOCA BİR ÇINAR DİĞER SPOR BRANŞLARI İSE ONUN DALLARI ;) Saygılarr.

güreşe başlama yaşı 15 şuanda ama tanıdık bi klup bulabilrsen alırlar yada ısrar et biraz cok hevesli oldugunu belirt alırlar bnce ben 6 ay falan grekoromen güreşle ugrastım güzel bir spor k.ckbox un üstünede cok iyi gider

Back
Yukarı