Güreş için geç mi?

Herkese merhabalar.16 yaşındayım daha önce 1 1.5 yıl kickboks yaptım ama güreş müsabakalarını izledim çok hoşuma gitti.Başlamak istedim güreş için yaşım geç mi ?
boyum:1.79
kilom:68

Evet,Ahmet Taşçı'yı okumuştum.Aslında bana ümit veren onun hikayesi birazda.Bakalım bu hafta içinde gidicem salona.Kafamı karıştıran güreşe hep 10 yaşında başlanmalı diyenler.Hangi internet sitesine girsem hep 8-12 yaş arası görüyordum. :D

Evet,Ahmet Taşçı'yı okumuştum.Aslında bana ümit veren onun hikayesi birazda.Bakalım bu hafta içinde gidicem salona.Kafamı karıştıran güreşe hep 10 yaşında başlanmalı diyenler.Hangi internet sitesine girsem hep 8-12 yaş arası görüyordum. :D
Yok yavv saçmalık. Ben güreşçi değilim ama kick boksa ve karateye 17-18 yaşlarında başlayıp şampiyon olan çok sporcu tanıyorum. Hatta ben 12 yaşında kick boksa başladığımda, benden 5 yıl sonra başlayan bir arkadaş beni yenmişti. Ki ben, Türkiye dereceleri olan bir sporcuydum.
Gerçi sonraki 2 maçı da aldım ama adam geldi bize yetişti gibi. Antremana biraz daha dikkat etseydi, muhtemelen beni geçebilirdi de.

:D evet kickboksa geç başlayan ve başarıya ulaşanlara şahit oldum.Teşekkür ederim.Bende yaşın çok öneminin olmadığını düşünüyordum.Dediğim gibi farklı siteler aklımı karıştırıyordu :D .

Back
Yukarı