Merhaba üstatlar,
Forumda bir arkadaşın yazdıklarının üzerine yaklaşık 2 gündür yerli yabancı araştırma yaptım.
Ve sonuç olarak arkadaşa %100 katılıyorum.
En etkili yağ yakıcı kombinasyonu kalori açığı yaratmak,kardiyo ;
1- özellikle antrenman sonrası whey
2- omega 3-6-9, sadece omega 3 değil!
3- probiyotik
4- D3 vitamini!
5- Antrenman öncesi sert bir filtre kahve + bebek asprini
bol proteinli, kaliteli yağlı ve düşük karbonhidratlı orta seviye bir diyet yeterli olacaktır.
Bonus:
Sabah uyanır uyanmaz ve öğle yemeğinden sonra, aktardan alınan yeşil çay + çubuk tarçın + limon ve zencefil çayı.
Yorumlarınızı merak ediyorum,özellikle bu 5'li hakkında. Termojenik,l karnitin ve CLA gibi seçeneklerin geçici ve etkisiz olduğunu düşünüyorum eğer o kadar etkili olsalardı zaten çoktan doping klasmanına girip clenbuterol ile boy ölçüşmeye çalışırlardı.
Forumda bir arkadaşın yazdıklarının üzerine yaklaşık 2 gündür yerli yabancı araştırma yaptım.
Ve sonuç olarak arkadaşa %100 katılıyorum.
En etkili yağ yakıcı kombinasyonu kalori açığı yaratmak,kardiyo ;
1- özellikle antrenman sonrası whey
2- omega 3-6-9, sadece omega 3 değil!
3- probiyotik
4- D3 vitamini!
5- Antrenman öncesi sert bir filtre kahve + bebek asprini
bol proteinli, kaliteli yağlı ve düşük karbonhidratlı orta seviye bir diyet yeterli olacaktır.
Bonus:
Sabah uyanır uyanmaz ve öğle yemeğinden sonra, aktardan alınan yeşil çay + çubuk tarçın + limon ve zencefil çayı.
Yorumlarınızı merak ediyorum,özellikle bu 5'li hakkında. Termojenik,l karnitin ve CLA gibi seçeneklerin geçici ve etkisiz olduğunu düşünüyorum eğer o kadar etkili olsalardı zaten çoktan doping klasmanına girip clenbuterol ile boy ölçüşmeye çalışırlardı.