Günde kaç defa aynaya bakıyorsunuz?

ofbeat

Üye
Ya ben bodye başladıkdan sonra durmadan aynaya bakar oldum boy aynası en ugrak yer oldu evde bakıyorum yok abi bu yagları eriteyim yok abi iyi gidiyor yok abi cok şiştim yok abi kilo vereyim alayım bu ne yaw :)

ilk 2 ay pek bakma moralin bozulmasın

aynen bende eve özel boy aynası yaptırdım bide bende tik oldu paso kendimi kasık geziyom artık farkına bile varmıyom

Bu biraz gelişiyor muyum, son baktığımdan beri büyüdüm mü gibi bir kontrol. Bilmeyen için ruh hastası gibi görünmek olası. Hele ki dışarıda dolanırken vitrin camları ayna etkisi yaptıysan. İster istemez gözün kayıyor. Engelliyorum artık kendimi.

evet vitrin camları o yeni başladı arkadaş geldi eve oglum sen delirdinmi durmadan bakıyosun vucuda bende başlıyım bari su bodye meşgal olur dedi :d

aynı dert bendede var ve ne yapacağımı bilmiyorum ama ne yapayım bombeli camlar büyük gösterince hoşuma gidiyor ... :D

saymaya matematigim yetmez :badgrin: :badgrin: :badgrin:

işin garibi bakıyorum 2 dakika sonra ya demin baktıgımda surası ffazlamıydı bakıyorum yok oturuyorum kafama bişey takılıyo git gene bak baydim artık :D boy aynasını ters ceviricem arkasına bi vucutcu resmi yapıştırıcam ahaeuha :D

ARTIK hastalık,tik oldu ve TRIP oldu bende bu..annem psikoloji uzmanına goturcekmis ole dio her saatte bir veya evdeyken her salona gelis gecisce aklıma gelisinde bakıyorum ama hiç iy birsey degil bırakmaya calısıorum.

İşin en kötüsüde dediğiniz gibi vitrin,araba camlarına bakmak hastalık oluo biri farketcek die ödüm kopuo walla ama bu aralar olabildiğince bakmamaya uğraşıyorum çünkü baktıkça moralim bozuluo :(

Ayna bulunca bakıyorum bulamayıncada görebildiğim kadar bakıyorum :lol:

ass

hocam ben baslıgı degısdırıyorum kendımö
kaç sn de ayanya bakıyorsun :)

Vısss

Aslında Geliştiğini çoğu insan farkedemiyor çünkü hergün aynaya baktığımız için insan neresinin nekadar büyüdüğünü veya vücudunun irileştiğini hergün aynaya baktığı için anlayamıyor. Mesela bir örnek benim bir arkadaşım beni 6 ay önce görmüştü 6 ay sonra aradan geçtiğinde çocuk dedi ne oldu oğlum sana omuzlar göğüsler mide kasları başladı dokunmaya yaw dedim git sapıkmısın :D aslında bir başlık daha açmak lazım kaç kez taciz ediliyoruz diye :lol: Kız arkadaşlarımız erkek arkadaşlarımız ve tanıdıklarınız tarafından günde kaç kere bir tarafımımıza dokunuluyor diye bir başlık açmak gerek :D

Back
Yukarı