darkhacker
Üye
başın sağolsun..
sevgili kardeşimöncelikle başın sağolsun kardeş , bu arkadaş liseye gidiyor yapabileceği şeyleri söyledik...hayat herzaman farklıdır yolda biriyle tersleşirsin çeker emaneti gelir peki sen? napabilirsin bunu düşünmeden arabadan neden çıkıp hırsına yeniliyorsun? güvenin yoksa inmicen o arabadan atarda yapmıcan...telefonu açarım 30 dk sonra o arabanın etrafını sarmış oluruz...kardeş bide adamı durduk yere 8 kişi bıçaklamaz... vardır bir olay anlatmak istememişsin özeldir eyw ama biriyle dalaştıysan arkandan vuracağını düşünecen...
evet 8 yerinden bıçaklamayı yanlış anlamışım pard0n...evet bir anda sinirlenebilir , küfürde edebilirsin ama o küfürü ettiğin kişinin buna karşı bir tepki vereceğini bilmelisin ona göre davranmalısın iradeye herzaman hakim olmalısın , adamda silah var sen karşısına çıkıp illa erkeksen indir silahı boyunun ölçüsünü görelim felan demek zorunda deyilsin , çaldır bi telefon gelsin bütün arkadaşların katledin elemanı orda silahınıda alın veya çaldır polisi silah çektiğini tehdit ettiğini belirt ama konuda sen haklı olmalısın...benim anlatmak istediğim ya çevren olucak bu alemde yada atarın olmuycak...sevgili kardeşim
öncelikle 8 kişi bıçakladı dememiştim. rahmetli 8 yerinden bıçaklanmıştı.
hiçbişeyi genelleyemezsin o öyle olur bu böyle olur diye.
kopilin gasp yapmak için arkadasa salça olması onunda adama gider yapması üzerine herif anlık cıkarıyo üzerine atlayıp vuruyo işte. söylemek söylememek istemediğim bi konu değil bu kaldıki sebebi bilmemnesi mühim değil ben örnek olsun diye anlattım burda anlatmak istediğim şeyi.sana bu tarz örneklerden yüzlerce verebilirim .pisi pisine dedikleri pozisyonlar evet kimi zaman sebebi olup kimi zamanda sebepsiz yere sokak ortasında doğrarlar adamı.
trafikte sürekli gerilebiliyosun bi sürü mevzu cıkabiliyo..ters anın oluyo küfür ediyosun yada kafan atıyo cıkıyosun arabadan ama zaten bunların hepsi sinir anında olan hesapsız şeyler canım kardeşim
hiçbi zaman olmuyoki lan acaba herifte silah varmı insemmi inmesemmi diye düşünemiyosun.mantıklı ve hesaplayarak düşünsem hicbirine bulasmam zaten.
demişsinki güvenin yoksa falan filan ..
enteresan yerlere gitmiş konu arkadaşım
sanırım ben trafiğin orta yerinde silahların üzerine atlayabilen bi adam değilmişim.o kadar cesaretim yokmuş.
sizin var ise takdir ederim.
ben sadece hayata dair örnek vermek istemiştim.
bunun bu kadar irdelencek bi tarafı yok.
arkadaşın yaşı genç bunu belkide burada en iyi ve en cok anlayanlardan birisi benimdir.
yaklasık 3-4 tane konu baslığı var bu kardesimizin hepside bu sekilde ben bu sporu bırakıyorum yok ben yapamıycam bilmemne falan filan sekilde olurda girip bakma şansın olursa o konu baslıklarında destek verip anlatmak isteyen insanlardan biride benimdir.
pashecan sende benim bu foruma girme isteğimi arttıran üyerlerden bir tanesisin sağol var ol biliyorum ilgi gösterdiğini bazı kişiler yalnış anlıyor ama hep beni..