Görkem Gürsoy (Profesyonel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görkemin kalfi yanmış arkadaşlar dün yanındaydım kalfi yanmış resmini çektim ekleyeceğim yarışma öncesi kötü oldu geçmiş olsun diyorum

ewet hsd abi o yanığı bende görkem abinin bacağında motorsiklet yaktı dedi bana ama yarışmada sürdükleri fondoten kapatır orayı

öncelikle geçmiş olsun görkem abi..umarım yarışmada başarılı olursun.görkem gürsoy adlı bir vidyo izledim hem müziği olsun görüntüler olsun gerçekten hepsi süperdi bilgisayarımın arşivinde saklıyorum:) sonlarına doğru bir triceps gösterdiğin bir bölüm var kol devasa duruyor.başarılar:)

görkem sıfırlamaya başladı sabır diliyorum kendisine zor işlere imza attı umarım bundada ilk 5 veya 6 ya girecektir ben azmini gördükçe buu hakettiğine inanıyorum başarılar

Bende başarılar dilerim, inşallah yarışmadan istediğin derece ile ayrılırsın. Allah yardımcın olsun.

görkem gürsoy a almanyada ne yaptı

arkadaşlar görkem gürsoy 16sında almanyada yarışmaya katılacaktı.ne oldu acaba.paylaşmadı kimse bu haberi.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..görkemin de yeni resimlerini bekliyoruz.

görkem gürsoy body camiasındaki en mütevazi kendini çok iyi geliştiren saygın bir insan olarak tanıdım kendisine bu camiada başarılar diliyorum

vucut guzel.

fakat mr olympia falan demiş bir kaç arkadaş :) o zor. imkansız bu vucutla. belirli bir boyuta erişmeli.

aslında ifbb eger bu tarz yarışmalardan 1. leri aliyorsa, biraz haksizlik var işte.
npc nationals diye yarışmalar var amerika da, oradaki adamlar olympia seviyesindeler neredeyse ve ancak ifbb pro olabiliyorla.r

bu vucutla ifbb pro olmak zordur. ayrica %100 dogal degilsin sanırım ? eger oyleysen dogal yoldan ifbb zor.

ama dogal kalmani oneririm.
body building zengin sporu degildir. proteini gidip ton baligindan yumurtadan alırsın pekte para vermessin. abidik gbidik konuşmuş o arkadaş ama banlanmış zaten.

kısacası, vucut guzel. ama ifbb için çok calismak gerek.
sıkı calis, kolay gelsin dostum.

/ bu arada bende 42 cm kol var zar zor bişeyler giyebiliyorum. 50 cm kolu olan arkadaş nasıl giyiniyor, insanlar korkmuyormu? bu da benim sorumdur.

saol serkan teşekkür ederim yorumun için senin yorumunu kaale almıcamda kimin alıcam dediklerine katılıyorum .
gaara senın kım oldugunuda ogrenmek ısterım mr olympia olayına katılıyorum ama bu sporun sakın ucuz oldugunu soyleme cahillik olur senin icin .
evet arkadaslar baya bir süredir siteye giremiyorum işlerimiz yogun bide film olayına girdik 10 mayısta cılgın dersane 2 cekılmeye baslıyor ondada varım busene yarıs yapmayı dusunmuyorum bıraz besiliye cekılıp Serkanın dedıgı gıbı belırlı yerlerıme odaklanıp buyutmem gerekıyor sonra oyarıs benım bu yarıs senın baskıcaz sizleri seviyorum kendınıze ıyı bakın :):):)

uzun bir dönem ara verdi biliyordum..bu kapasitede bir vg.cimizin tekrar dönmüş olması önemli..
tebrik ederim..

Back
Yukarı