gorgeouskykhan
Üye
ben de tebriklerimi sunayım...
sevgi , saygı , hayranlık dolu tebriklerimi ben de sunayım...
sevgi , saygı , hayranlık dolu tebriklerimi ben de sunayım...
Evet tam emin olmadığımı sölemiştim zaten.Çünkü girdiği ilk sene kaçırmış birinciliği.Bidahaki seneye fazla hırs yapmış tam bir sene diet yaparak girmiş yarışmaya.Ama neler çekmiş.Çok zor olmuş bir sene diet yapmak.bestmodel dedi:adrenalinshot kardeşim Serkan Aktaş 1999 IFBB dünya şampiyonu onun kendine ait sitesi var fakat şuanda kullanımda değil yakında herhalde
Görkem gürsoy tebrik ederim güzel bir vücut yapmışsın.İlerleme kaydedeceğinden hiç şüphemiz yok
GÖRKEM GÜRSOY dedi:MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM VE SEVGİLER YARIŞA SAYILI GÜNLER KALDI BİR ÇOK ZORLUKLA KARŞILAŞTIM AMA YİNE BU YARIŞA GİRMEM GEREKTİĞİNİ VE YURTDAŞLARIMIN BU YARIŞTA BENİ İZLEMESİ VE DESTEKLEMESİ YURT DIŞINDAKİ YARIŞMALARDAN DAHA ÇOK HEYECAN VERİCEK BU OLAYDAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM .
HERKEZ YORUM YAPABİLİR İYİ VEYA KÖTÜ BUDA BENİ ÇOK SEWİNDİRİR BENİM İŞİM BUNDAN SONRA BAŞLIYOR TÜRKİYE DEKİ TÜM YARIŞMALARDA VARIM ALLAH KISMET EDERSE .
FORUMA BİRAZ GEÇ İŞTİRAK ETTİM KUSURABAKMAYIN BUNDAN SONRA BURADADA YAZICAM .
ÖZEL MESAJLARADA CEWAP VERIRIM KAFANIZA TAKILAN SORULARINIZ OLURSA MSJ ATIN .
SEVGİLERİMLE
TANTO dedi:Kesinlikle Tr'deki sporcular arasında en beğendiğim ve baktıkça hayran kaldığım tek insan.Bu spora kendini adadığı ve Vatan ve Milleti uğruna birçok zorlukları aşarak tamamen kendi iradesiyle mücadeleye çıkmış bir vücutçumuz, bu yüzden seni beğenirim ve hayranlıkla izlerim.Bence müthişsin bu irade ve sana olan sonsuz güvencemizle gücüne güç katarak önündeki bütün engelleri aşacağından adımız gibi eminiz.Ama Üstad kendine çok dikkat et Motor ve Hız tutkun varmış, yalnız değilsin ve çevrende seni seven ve sana önem veren insanlar var o yüzden hız yaparken biraz dikkat. Foruma yazdığın ve bizleri onurlandırdığın için gerçekten çok teşekkür ederim.Gerçekten çok mütevazi bir insansın, bu kadar yoğun temponda bile '' Kafanıza takılan sorularınız olursa msj atın '' demişsin. İşte sen busun bu yüzden en büyüksün, Maalesef yarışmaya gelemeyeceğim ama bu ay içinde seninle tanışmaya muhakkak geleceğim. ( Hsd duydun değilmi dostum organizasyonu ona göre ayarlarız değil mi ?) Yazılarının devam edeceğini ve bizleri ihmal etmeyeceğinden eminim. Kendine çok dikkat et önündeki yolun her düzlüğünde ve her virajında her zaman senin yanındayız. Başarılarının bir ömür boyu devam etmesi dileklerimle
Saygılar.
GÖRKEM GÜRSOY dedi:MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM VE SEVGİLER YARIŞA SAYILI GÜNLER KALDI BİR ÇOK ZORLUKLA KARŞILAŞTIM AMA YİNE BU YARIŞA GİRMEM GEREKTİĞİNİ VE YURTDAŞLARIMIN BU YARIŞTA BENİ İZLEMESİ VE DESTEKLEMESİ YURT DIŞINDAKİ YARIŞMALARDAN DAHA ÇOK HEYECAN VERİCEK BU OLAYDAN GURUR VE ONUR DUYUYORUM .
HERKEZ YORUM YAPABİLİR İYİ VEYA KÖTÜ BUDA BENİ ÇOK SEWİNDİRİR BENİM İŞİM BUNDAN SONRA BAŞLIYOR TÜRKİYE DEKİ TÜM YARIŞMALARDA VARIM ALLAH KISMET EDERSE .
FORUMA BİRAZ GEÇ İŞTİRAK ETTİM KUSURABAKMAYIN BUNDAN SONRA BURADADA YAZICAM .
ÖZEL MESAJLARADA CEWAP VERIRIM KAFANIZA TAKILAN SORULARINIZ OLURSA MSJ ATIN .
SEVGİLERİMLE
jak dedi:sanakatılıyorum gercekten güzel ha buarada büyük bir hayal kırıklıgı 1. harline kılasık iptal oldu