Gömleğin İçine Atlet Giymemek

ben yazın gömlek ve tişört içine atlet giymem,diğer bahsettiğin kızların hoşuna gidip gitmiyceği konusu ise senin göğüs genetiğinin iyi veya kötü olmasıyla doğru orantılı olarak değişir:D

Gömlegin altına atlet giymiyosan . Atletin üstüne gömlek giyme bence . Çık atletle dolaş :D tabi o kadar güveniyosan kaslarına :D

beyaz gömleği sevmeme sebebiniz okul hayatından kalma mı Karakaş?şahsen bende beyaz gömlekten nefret ederim ama elimiz mecbur :)

belki de öyledir ama sanmıyorum. ben gömlek sevmiyorum niyeyse 1-2 gömleğim vardır onları da t-shirtün üzerine giyerim sadece. beyaz gömlek ise hayatta sevmem. sevmiyorum yani kısacası özel bir sebebi yok.

kızları ciddiye alan enayidir. İçine atlet giydi diye dalga konusu olacağını düşünenen varsa topyekün her sıfatını değiştirsin o zaman. Bırakın bu mavraları...

kızlar umrumda değil.
gömleğin altına hayatta bir şey giymeden gömleği giyemem.
neden? çok terleyen bi yapım var, atlt giymesem gömlek sırılsıklam kalacak öyle mi gezeyim alay konusu olacam diye?
çok sıcak olmazsa slim fit fanila giyerim, sıcaksa slim fit atlet. öyle VG vucudu da yok bende. ama umrumda değil kızlar falan :)
bence ortada kötü görünen bi durum yok.

Çok sıcak havalarda gömleğin altına atlet giyerim.Giyme sebebim ise çok sıcak olunca vücudun terlediği için gömlek üzerine yapışıyor ve terlediğin belli oluyor bu yüzden çok sıcak havalarda atlet giyerim.

Atlet nedir yahu ? 21 yaşındayım yaklaşık ilkokuldan beri atlet giymem.Bana çok itici geliyor ve rahat edemiyorum.Hele beyaz gömleğin altına beyaz atlet giyenler var aman aman.

kardeşim kıllı biriysen hiç açayım deme başkasının dşünvelerini önemseyen biriysen ama degil ve kaslı biriysen istedigi yapabilirsin istersen çıplak gez sorun olmaz

üstten 2 düğme alttan 1 düğme açık bırak çok havalı duruyor :)

Back
Yukarı