Gömleğin İçine Atlet Giymemek

Arkadaşlar Gömleğin İçine Birşey Giymemek Sizce Mantıklı Olurmu atlet Giysek Kötü Duruyor T-shirt İyi Duruyor Ama Diyorumki Yazda Geldi Havalarda Sıcak Gömleğin İçine Birşey Giymesek İlk 2 Düğmesini Kapatmadan Gezmek Sizce Tepki Yaratırmı Kızlar Daha Çekici Bulurmu Sizce

Sürekli dediğin şekilde geziyorum(atletsiz), daha bir tepki göremedim :D

Kıro falan demezler merak etme nasıl rahat ediyorsan öyle giyin..

• Like
Reactions: Azi
Düğme açma konusunda abartmadıkça sorun yok bende atlet giymek istemiyorum. T-shirtle kombine güzel duruyor ama yazın çekilmiyor

zaten öyle giyilmeli gömlek
tabi ben iş ortamından bahsediyorum
gömleğin içinde sütyen gibi duran atletler kızlar tarafından komik bulunuyor ayrıca,dalga konusu yani

• Like
sütyen olayını anlayamadım moothy :) mecburen beyaz gömlek giymek zosundayım iş gereği...e altındada beyaz askılı atlet olmak zorunda ...bu mu komik olan kızlar tarafından kıllandım bak :)

Şaşırdım böyle bir konu görünce. Ben yazın spor gömleklerin altına hiç giymedim atlet vs.

Yani direk gömlek giyilebilir. Üstten 2 düğmesini aç. Her gömleğin düğme aralığı farklı gerçi. Alt göğüs görünmeyecek kadar açılabilir bence.

Yazlıkta hiç gömlek düğmelerini iliklemeyenler bile var. Buda güzel bir vücut gerektiriyor tabi. ;)

sütyen olayını anlayamadım moothy :) mecburen beyaz gömlek giymek zosundayım iş gereği...e altındada beyaz askılı atlet olmak zorunda ...bu mu komik olan kızlar tarafından kıllandım bak :)

aynen öyle
aynada dikkatlice bakarsan bildiğin sütyen askısı gibi duruyor zaten,hele beyaz gömlekle aman aman diyorum ben şahsen :) tabi herkesin kendi zevki ayrıdır sen öyle düşünmüyorsan sorun yok ;)

ben atletsiz giyiyorum 2 düğmede açıyorum hiç bugüne kadar bayanlardan eleştiri almadım gömleğin önünü hiç iliklememek için çok iyi vücudunuz olması lazım yoksa hiç hoş gözükmüyor

İş ortamıysa yaz mevsimiyse ve hele de gömlek beyazsa ,askılı atlet giyilmemeli yani beyaz t-shirt giyilcekse sorun yok.

İş ortamında Gömlek + Yazlık Keten Ceket en iyisi fazlasına gerek yok hem şık hem yazlık.

Sivil ortamda ise spor gömlekler eğer Slim Fit se zaten içine birşey giyme bi zahmet bedenen rahat edemezsin.Patlayacak gibi durursun. :)
Normal beden spor gömlekse de sade renk t-shirt en iyisi baskısız yazısız.

• Like
Birakin gomlegin icini normalde atlet giyen biri degilim :) Gomlek ister spor olsun ister resmi altina bir sey giymem.Gomlek altina giyilen atletler gercekten gozu rahatsiz eden bi gorunt olusturuyor ve cok kotu duruyor

gömlek rengine göre giyilebilir..gömlek kırmızı yada mavi gibi bi renkse içine başka renk atlet hoş görünebiliyor..ama gidip beyaz gömleğe siyah atletle direk kro derler :)

Şimdi gömlek var gömlek var bütün beyaz gömlekleri kötülemez çok acımasızca olmuş :)
Zara ve Versace kataloglarını incelersen fikrini değiştireceğinden eminim

Gömleğin içine hiçbir şekilde atlet falan giymem.Bence de çok itici bir görüntü kesinlikle hele de atlet görünürse.Geçen kız ortamında da aynı muhabbet vardı bu atlet olayı kızlar için tam dalga konusu.

Back
Yukarı