Göğüsler konuşuyor hala....

yapabileceği vücudun en iyisine sahip olmuştu bir zamanlar .birçok insanı vg yapmaya yönlendiren isimlerin başında geldi,şimdi vali oldu yaşayacağını yaşadı o vücutla zaten yaşlandı artık ama yine dimdik yürüyor dikkat ederseniz.

beyler adam 60-65 yaşlarında daha ne bekliyorsunuz ki belki de yıllardan beri eline dumbell bile almıyordur ama yine çalışmaya yağ yakmaya hafif kilolarla başlasa bile kısa sürede eskisi gibi olamasa bile düzgün bir görüntü alır

bence arnold ın yaşında bişey yok
ama kalp ameliyatı olduktan sonra bitti sanırım
spor hayatı zamanında o kadar zorlamamalıydı belki kendini
bakın bizim ahmet enünlü çakı gibi maşallah

kalp ameliyatı olduysa bu vücut mucize bile insanın kaburgalarını 2 ye ayırıyorlar kolaymı.. nasıl yapı kalsın tan sağtürke dikkat edin nekadar değişti oda ameliyat olmuş.adam istediği zamn istediğine kavuşmuş bb yapmış en iyisi olmuş yetmemiş filim yıldızı olmuş en iyilerden biri olmuş oda yetmemiş vali olmuş şimdi siz arnold gibi olmak istiyorsunuz olabliyormusunuz?

Valla isterse Danny De Vito'ya benzesin. :P Birçok insana göre bir vücut geliştirme efsanesidir.Ben de dahil.Adam bir vali sonuçta.Yöneticilik yapmadım ama gözlemlediğim kadarıyla kendilerine vakit ayıramıyorlar.

Arnold yaşayan bir efsane . Ne yazık ki artık Arnold ve Frank Zane gibi vücutçular yok.Onlar hem kas kütleleri hemde estetikleriyle yunan heykellerini andırıyorlardı , çoğumuz Arnoldı gördükten sonra kafalarımızda birşeyleri şekillendirdik,onun gibi olmak istedik kendisine duyduğum sempati gerçekten sınırları zorlayacak derecede.
Ama şu görüntü ? gerçekten anlam veremedim.Allah aşkına göğüslerin nesi konuşuyor ''hala''?

sevgılı dostum gogus ucları pek ıdmanla toplanır gıbı gelmedı bana...

oncelikle kurallari okuyun,kisilere nickleri ile hitap edin,bu resimden ucuna kadar gorebiliyorsaniz ki ben goremedim,bu gogus jinekomasti degildir.

oncelikle kurallari okuyun,kisilere nickleri ile hitap edin,bu resimden ucuna kadar gorebiliyorsaniz ki ben goremedim,bu gogus jinekomasti degildir.

son donemde bunun gıbı bı cok fotografı var... bunda gorememen normaldır... ama bı dunya fotograf var ... adamda jıneko olmasa neden var dıım... olması da gayet normaldır saten...

ocean tekrar soyluyorum,jinekomastili gogusle formsuz gogusu karsitiriyorsun,eger hala aklinda suphe varsa son terminator filmini izliyebilirsin,2-3 sene once cekildi.

oceans166 forum da dikkat ettigimiz konularin basinda yanlis bilgilerin verilmesi geliyor,forumu iyice okuyun,bilmediginiz konularda yorum yapmayin evet iksini ayirt etmek zor degil ama bilene.

Ayrica tekrar ve son kez soyluyorum,forum kurallarini okuyun ve yazim dilinize dikkat edin(forum dili turkce).

Back
Yukarı