2. sayfadaki yayın aynından bende de var tee 80 lerden kalma (ben 17 yaşındayım).yay çok güzel bi alet 2 sene ara ara yay kullandım özellikle biceps için pazularım gözle görülür şekilde şişmişti.1 aydır falan evde ağırlık çalışmasınada başladım yayla beraber 2 si biraz ağır geldi.tekrarları düşürdüm.eğer sadece yay çalışması yapılacaksa iyi bi ısınmadan sora bi sakatlanma olmaz ancak özellikle dambılla beraber yapılcaksa kas ağrılarına neden oluo haberiniz olsun tekrarları düşürmek zorunda kalıo insan.bide her harekette nefese dikkat etmemiz lazım ancak yayda nefeslerimizi daha bi kontrollü alıp vermeliyiz gerçekten eğer nefes yanlış alınırsa gücünüzü daha çabuk tüketio.SAYGILAR...
bide yayla göğüs için şöle bişe buldum ben dorumu bilmiom ama yapıom.yere sırtüstü uzanıp avuç içleri dışa bakacak şekilde göğsüme doru indiriom aynı gögüs açma gibi tek fark yere uzanmış olarak ve avuç içleri birbirlerine değil dışarıya bakar vaziyette.bu hareketi yaparken göğüs kaslarımın çalıştığını hissettim ancak dorumu emin deilim bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2009