Göğüs ucundaki hafif yağlanma için jinekomasti atlet önerisi

Bkartal

Üye
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi göğüsümde hafif yaglanma var kaslı bir vücut yapısına sahibim ama t shirt giyerken göğüsümdeki yağ bütün görüntüyü bozuyor . Bundan sebeb sizlerden jinekomasti atleti tavsiyelerinizi bekliyorum çok aşırı bir yağ dokusu söz konusu olmadığı için hangi model atleti tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Sel
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi göğüsümde hafif yaglanma var kaslı bir vücut yapısına sahibim ama t shirt giyerken göğüsümdeki yağ bütün görüntüyü bozuyor . Bundan sebeb sizlerden jinekomasti atleti tavsiyelerinizi bekliyorum çok aşırı bir yağ dokusu söz konusu olmadığı için hangi model atleti tercih etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Selam.Fotograf atabılirsen daha iyi anlariz.

Foto istersen yine atarımda cıplakken kas kutlesi agır basıyo pek belli olmuyo dar t shirt giydiğimde belli oluyor
[DOUBLEPOST=1497554243][/DOUBLEPOST]Foto istersen yine atarımda cıplakken kas kutlesi agır basıyo pek belli olmuyo dar t shirt giydiğimde belli oluyor

Ozaman t-shirtlü fotograf at tam anliyim

Back
Yukarı