Göğüs Problemleri

Arkadaslar öncelikle merhaba. Benim bir sorum olucak 5 ay düzenli olarak bb yaptım protein vs. Supplement kullanmadım. Bench presste 80i gördüm.ama gögüs şeklim bana garip geliyor. Yanlarda çukur oldu kapanmıyor bir türlü. Ve son bir aydır derslerden dolayı salona gidemiyorum göğüs uçlarımda acayip bir yumuşama ve biraz da sarkma oldu. Kardio yapmaya başladım iki gündür. Sizce neden oluyor lütfen bi bilgilendirin.

Son düzenleme:
Fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olunur

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotoğraf atarsan daha iyi yardımcı olunur

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
_20170131_092035.JPG bu şekilde Yanlarında çukurlar var

Yavas yavas dolacak gogusler. Forumda gogusler icin mukemmel bir yazi vardi onu okumani tavsiye ederim. Daha yeni bir sporcusun hemen bi anda dolmasini beklemek de hemen 1 ayda sarkti dusuncesine girmek de yanlis. Yavas yavas ust gogusler ve ortasi dolacak bunun icin biraz sabretmek lazim

Yavas yavas dolacak gogusler. Forumda gogusler icin mukemmel bir yazi vardi onu okumani tavsiye ederim. Daha yeni bir sporcusun hemen bi anda dolmasini beklemek de hemen 1 ayda sarkti dusuncesine girmek de yanlis. Yavas yavas ust gogusler ve ortasi dolacak bunun icin biraz sabretmek lazim
Şu yazının linki sende var mıdır acaba? Bide spor günlerini azalttığım için bcaa almaya başladım günde iki kez tablet olarak bir tablettr 1,5 gr bca var 4:1:1 oran. Faydası olur mu kas kaybını azaltmak için?

Back
Yukarı