Göğüs Boyutlarımda Farklılık

Ferhat AYDIN

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar...
3 aydır evde vücut geliştirme yapmaya çalışıyorum. :lol: 5 kg lık dumbbell larım var. Yapılabilecek her hareketi programlı bir şekilde yapıyorum. İlk 1-2 ay pek bir farklılık göremedim ama şu an aynanın karşısına geçtiğimde sol göğüsümün sağ göğüsümden daha fazla gelişmiş olduğunu görüyorum. kafa_ Evde vücut geliştirme yapanların bu tip sorunlarla karşılaştığını duymuştum. Peki ben ne yapabilirim? :( Şimdiden teşekkür ederim.

5kg dumbell ile kaslarını etki altında bırakacak sekilde çalışamazsın.en azından olayı kavrayabilmek için en kısa surede salona yazıl.vucut ilk gelişmeye başladığı dönemlerde bu farklılıklar normaldır.hatta diğer bir sorunda her iki kolum aynı ölçüde değil diyeceksin buyuk ihtimalle.

Göğüs press yaparken bar yerine dambıl pres yaptım. Ancak dambıl presi asla tek elle yapma hep çift elle yap. mümkünse hareketlerini aynada izle dengesizlik olmasın.

Aynada izleme hariç diğer söylediklerini aynen yapıyorum. Bakalım bir süre daha üzerine gideyim. Fark açılırsa artık ne yapacağımı bilmiyorum. :lol:

Back
Yukarı