Funny Fitness Club (17 g lif)

funny fitness club
''meyveli çıtır müsli''

net ağırlık 275 gram fiyat 2.95 tl
enerji ve besin öğeleri(100 gram için)
-enerji değeri : 365.45 kcal
-protein : 6.69 gram
-yağ : 10.81 gram
-doymuş yağ : 4.35 gram
-karbonhidrat : 73.61 gram
-şeker : 23.45 gram
-lif : 13.26 gram
-sodyum : 0.837 gram

not : tadı bence harika hele yulafa göre müthiş

funny fitness club
''çilek dilimli & aromalı buğday ve pirinç gevreği ''

net ağırlık : 235 gram fiyatı : 2.95 tl
-enerji değeri : 303.41 kcal
-protein : 8.87 gram
-yağ : 1.25 gram
-doymuş yağ : 0.89 gram
-karbonhidrat : 81.58 gram
-şeker : 21.71 gram
-lif : 17.41 gram
-sodyum : 0.499 gram

funny fitness club
''meyveli çıtır müsli''

net ağırlık 275 gram fiyat 2.95 tl
-enerji değeri : 365.45 kcal
-protein : 6.69 gram
-yağ : 10.81 gram
-doymuş yağ : 4.35 gram
-karbonhidrat : 73.61 gram
-şeker : 23.45 gram
-lif : 13.26 gram
-sodyum : 0.837 gram

not : tadı bence harika hele yulafa göre müthiş

funny fitness club
''çilek dilimli & aromalı buğday ve pirinç gevreği ''

net ağırlık : 235 gram fiyatı : 2.95 tl
-enerji değeri : 303.41 kcal
-protein : 8.87 gram
-yağ : 1.25 gram
-doymuş yağ : 0.89 gram
-karbonhidrat : 81.58 gram
-şeker : 21.71 gram
-lif : 17.41 gram
-sodyum : 0.499 gram

bu kadar sekerle ve karbonhıdratla amaclara ulasmassın

Eti lifalif büyük marketlerde bulabilirsin 500 gr olarak satılıyor fiyatı 4.5 tl olmuş ne yazıkki ama çok faydalı.

e gayet iyi buda 234 grammı ne 3 lira civarı her ne kadar tadı yoksada yulafın içine muz felan bişiler katıcam artık :D büyük market derken migros tansaş gibimi ? şok da bulunurmu acaba ? ulan öyle bi yerde oturuyorum sadece bim hakmar şok var allahım ya bide 4 sesmi ne önüne gelen marketler zinciri açıyor arkadaş :D

Konuyu açan firmaya mail atmış olmasa sadece bimde satılıyor diye güvenilirliğinden şüphelenirdim neverbackdown ın önerdiği ürünü merak ettim ben mopaşta varsa bakarım.

gıdahammaddeleri.com diye bir sitede yulaf çuvalla satılıyor ve oldukca makul fiyata geliyor kilo başına vurdugunda yarı fiyatına. mesea arkadaşınızla ortak alıp iki eşit parçaya bölüp kullanılabilir. kılosu 5 tl ye geliyordu sanırım

gıdahammaddeleri.com diye bir sitede yulaf çuvalla satılıyor ve oldukca makul fiyata geliyor kilo başına vurdugunda yarı fiyatına. mesea arkadaşınızla ortak alıp iki eşit parçaya bölüp kullanılabilir. kılosu 5 tl ye geliyordu sanırım

Tadı nasıl bıktırır mı 1-2 ayda ?

23 gr şekeri koyduktan sonra ne yulafından bahsediyosunuzki bu ürün yulaflıktan çıkmış bildiğimiz şekerli mısır gevreklerine dönmüş.Alıp denemedim ama tadı güzel diyor arkadaşlar, mısır gevreği alın aynı şey, o kadar şekeri dayadıktan sonra tadı bi zahmet güzel olsun.

Protein oranı yulaf ezmesi kadar fazla olmasa da diğer gevreklere göre daha yüksek. Ve tadı da oldukca güzel. Ben öğle yemeğinden 1 saat sonra yiyorum . Sanırım sadece Bim'de satılıyor. Şiddetle tavsiye ederim!

Merhaba,

Bir kerelik denenebilir; ancak yulaf ezmemden vazgeçemem :)
Sonuçta şeker gibi ürünlerden uzak kalmak için yulafı tercih ediyorum; buda besin değerlerine göre oldukça fazla şeker veriyor vücuda.

İyi günler,

Back
Yukarı