Freax Çalışma günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Freax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Freax

Yeni Üye
Selam arkadaşlar,bu sporda 3. ayımı doldurdum,hoca bugün yeni program yazdı,açık konuşmak gerekirse bilgisinden şüphe duyduğum birisi :) Sizlere de bir danışayım dedim..

Boyum:185 , Kilom:64

1. Gün:
Mekik 4x10
Bench Press: 4x12(piramit)
Pec-Dek 4x10
Chest Pres Machine 4x10
Incline chest pres machine 4x10
Bar Press(Ayakta çift kol) 4x10
Dumbell Press: 4x10
Push Down(Lat. Mak.) 4x10
Over Head Pres(Dumbel tek kol):4x10

2. Gün
Mekik 4x10
Lat. Makina 4x10
Rowing Dumbell 4x10
Barfix Makina 3x10
Leg Extensions 4x10
Ense Pres:4x10
Lateral Raise:4x10

Bu Programı verdi,haftada 4 gün gidiyorum bir gün birini,diğer gün diğerini yapmam gerektiğini söyledi.Sizce nasıl bir program önerileriniz ve görüşlerinizi bekliyorum

İyi Çalışmalar bench_O

Bence iyi bir program değil, göğüs le aynı gün triceps verilmiş, biceps hiç yok programda, omuz da yeterli sayıda yok bence yeni bir program iste

3.ayını doldurduysan artık bölgesel çalışmalara rahatlıkla geçmelisin.Saçma bir program olmuş.Hocandan sıkı bir program iste,ya da zaten forumumuzda bir dünya program var.Onları uygula.

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar,hoca genellikle herkese standart program uyguluyor yani dediğim gibi bilgisine pek güvenemiyorum.Bu işe daha çok ticari olarak bakıyor.Ben forumdan kendime uygun bir program çalışmaya çıkarayım en iyisi

Mide hareketleri programın en sonunda yapılmalıdır. Ayrıca 4x10 mekik çok az. Tek hareket yeterli değil.

1. Gün: Göğüs- Omuz- Arka Kol- Mide
2. Gün: Bacak- Sırt- Ön Kol- Mide

şeklinde olmalı.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi forumdaki programlardan da yararlanabilirsin.

3. aydaki bir programa benzemiyor.

Back
Yukarı