Forumda nedense geyik konuları daha fazla ilgi görüyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pappy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pappy

Üye
Abi dikkatimi çekti forumdaki geyik konuları 50-60 mesaj almış bide öteki konulara bakıyorum 3-5 mesaj alan anca .. Geyik yapan üyeler her mesajına 5 er 10 ar teşekkür amış makale çeviri yazan 2-3 .

Ben bile 40 teşekkür almışım hiç bişe bildiğim de yok :D

bu abilerimize sahip çıkalım.. Zaten kaça kaça elimizde bi avuç sağlam üye kaldı.

En Popüler Forumlar

Antrenman:Bodybuil... 46655
Üye Fotoları 35491
Yeni Başlayanlar... 34751
Beslenme 31384
Supplementler 25195
Anabolic... 24842

çönkü asıl konular 3 - 5 mesajda sonuca ulaşıyor yani sorunu olanın sorununu muhtemelen anlayan üyeler çözüyor . ama geyik konularda böyle bişey yok dostum geyik konular geyik konulardır :D zaa

:D Geyik uzayıp gider :D

Abi dikkatimi çekti forumdaki geyik konuları 50-60 mesaj almış bide öteki konulara bakıyorum 3-5 mesaj alan anca .. Geyik yapan üyeler her mesajına 5 er 10 ar teşekkür amış makale çeviri yazan 2-3 .

Ben bile 40 teşekkür almışım hiç bişe bildiğim de yok :D

bu abilerimize sahip çıkalım.. Zaten kaça kaça elimizde bi avuç sağlam üye kaldı.

Güzel bir tespit :)

Geyik elbetteki yapalım ama ciddi sağlanm bilgiler veren kişilerden de teşekkürü eksik etmeyelim ;)

forumda arayıpda bulamayacagın baslık cok az eger aklına takılan ve bulamadıgın bısey varsa emın ol cvp.alınıyor

bilgili arkadaşlardan teşekkürü esirgemem şahsen evet şu son zamanlarda geyik muhabbeti herşeyin önüne geçti gibi biraz abarttık evet eğlence olur ama sonuçta burası vg sitesi ona göre davranmak gerekli zaten çoğu kişi bu spor hakkında birşey bilmiyor birde geyik muhabbeti yaparak vg yi ikinci plana atarsak işin içinden çıkılmaz %100 haklısın

hayatın içinde geyik her zaman vardır zaten. bazen motivasyon düşüklüğünden salona idmana gitmek istemem. ama salondaki arkadaşlarımın varlığı, onlarla yaptığım makara geyik muhabbetler beni salona gitmeye ikna edebiliyor. hem idmanımı aksatmamanın verdiği gönül rahatlığı, hemde arkadaşlarımla olmanın verdiği huzurla evime dönebiliyorum. geyiğin böyle yararlarıda var yani :)

evet zeuss bende bunu diyom.. En sonunda herkez kaçacak körler sağırlar birbirini ağırlar böle kala kalıcaz...

zaten forumda kalite iyice düştü. paylaşımcı, efendi, bilgili ve bu sporda tecrubeli bikaç arkadaş kaldı, bilgiliyim diye geçinen ukala tavırlar takınan efendiliğin ''E'' si bile kendisinde bulunmayan bi grupta var ne yazıkki.

Back
Yukarı