Forumda Neden Bayan YoK ??

Haaa birde yeni logoda ic camasirsiz oldugunu tahmin ettigim bir adam resmi var ben bayan olsam ilk giriste bunu gorsem ....oppppps icerde beni keserler diye kapidan kacarim..... ??

Valla ben en çok buna güldüm mitokondri... :) Ben çıplak olduğunu düşünmemiştim , belki biraz aşağı indirmiştir çamaşırını thums: Adonis in görsel etkisi sanırım

ben hala sorunun nedenini bastırılmıs kadın ruhuna baglıyorum. Turkiyede boyle ne yazıkki. Gerci gelısmıs yabancı ulkelerde nasıl bılmıyorumdan oran bundan fazladır ondan emınım. Benım forumdakı resımlerımı arkadaslarıma gosterdım. Hepsi spora 10 km uzak ınsanlar. Bana gaya benzedıgımı soyledıler :o . Kızlarda erkeklerde aynı dusuncedelerdi. Son olarakta bacagıma agda yaptım. Cokta mutluyum. Suan ise gay olduguma dair daha yogun supelerı var :D :D . Yani spordan uzak bır kadın sıteye gırse mitokondri nin dedıgı gıbı dırek geri ye tıklayıp googleden yeni aramalara devam :p

ben hala sorunun nedenini bastırılmıs kadın ruhuna baglıyorum. Turkiyede boyle ne yazıkki. Gerci gelısmıs yabancı ulkelerde nasıl bılmıyorumdan oran bundan fazladır ondan emınım. Benım forumdakı resımlerımı arkadaslarıma gosterdım. Hepsi spora 10 km uzak ınsanlar. Bana gaya benzedıgımı soyledıler :o . Kızlarda erkeklerde aynı dusuncedelerdi. Son olarakta bacagıma agda yaptım. Cokta mutluyum. Suan ise gay olduguma dair daha yogun supelerı var :D :D . Yani spordan uzak bır kadın sıteye gırse mitokondri nin dedıgı gıbı dırek geri ye tıklayıp googleden yeni aramalara devam :p

:lol::lol::lol::lol: yogun supelerı var :confused::p

Aslında kaslı olunca itici olmuyorlar ama erkekler hem kaslı hem sempatik olmayı beceremiyorlar

bunu becerebilen tek bir kişi tanıyorum :)
site girişindeki resimde çok hoş bence :o:D

Her konuda olduğu gibi spor konusunda da bayanların spor yapmamasının ve dolayısıyla foruma girmemelerinin tek nedeni şu: Beni beğenen böyle beğensin mantığı.

Çirkin güzel demeden her kıza iltifat eden aç gençlerimiz
+
Etrafındaki aç erkekler tarafından sürekli iltifata maruz kalan, dolayısıyla narsistliğin üst sınırlarında gezen kızlarımız
=
Nasılsa güzelim, beni beğenen böyle beğensin diyen ve kendine bakmayan kızlar.

haklısın hem bakım makyajdan ibaret degil yada sac boyamak. Ben temız ve duzgun fızege sahıp olanı asla sacı boyalı ve makyajlı bır kıza degısmem. Cogu erkekte boyle dusunur sanırım.

Bayanların hepsi kozmatik mi kozmetik mi tam bılmıyorum nasıl yazıldıgını o urunlerın satıldıgı tanıtılıp tartısıldıgı sıtelere uyeler :=(

çoğu kilolu bayan nedense artık maklajla saatlerce kuaförde kalarak saçı boyatınca şekil verince güzel olduğunu sanır ben bunu anlamsız bulurum yüz güzelliği önemli tabiki fakat bir o kadarda fizik güzelliğide 100 kilo olup saçı düzün makyajlı kadınlardan şahsen ben hiç hoşlanmam birde bazı bayanlar artık çoğumu desem bilmem evlenene kadar güzel görünür kilosuna dikkat eder evlendikten sonra nasıl olsa beni alan aldı deyip kendilerini bir salıyorlar göbekli şişman bir kadın oluyor saçma sapan diyetlerle zayıflamaya çalışıyor spor yap deyincede zamanı bahane ediyorlar diğer kadınlarla dedikoya kuaföre zaman ayırıyorsunda neden 45 dk yada 1 saatini spora ayırmıyorsun diyesi geliyor insanın

Hocam bence tartışmayı bilmemekten değil de,konu konuyu açıyor.

konu sitede bayan olmadığından mini eteğe gelmiş
kız arkadaşı gezdirdikleri mekana kadar gitmiş.. ilginç!!!

aslında ben öle kadınların internette uğraşısının farklı siteler olduğundan değilde
bu ve benzeri sporalara karşı ön yargılarından kaynaklandığını düşünüyorum..

"bayanlar kaslanmaktan korkmayın " diye bir yazı var forumda çoğunuz okumuşsunuzdur,benim tanıdığım o kadar çok bayan varki
hepsinin söylediği sözler şunlar;

step yapıyorum yeni gelenlerin sordukları:

"kas yapar mı bu spor?"

"yağlar kasa dönüşüyormuş hocam öle mi?"

"valla bu gidişle kas yapacam"

2 dambıl kaldırdıktan sonra kendilerinin arnold gibi olacağını falan sanıyorlar
hemde stepte: )) anlatmaya çalışıyoruz ama,nafile...

Flexor dikkat ettim benim cümlelerimden alıntı yaparak eleştiri yapmışsın...
Solid söylemiş tartışma bilmemekle ilgisi yok konu konuyu açmış ilk konuyu farklı tarafa çeken kimse bence onu eleştirsen daha iyi olur..
Bu arada kurallar çerçevesinde böyle şeylere karışmasanız daha iyi olur konu sahibi rahatsızlık duyarsa söyler sadece beni hedef alarak yazma..

Bu arada kurallar çerçevesinde böyle şeylere karışmasanız daha iyi olur konu sahibi rahatsızlık duyarsa söyler sadece beni hedef alarak yazma..

ne sordum açık kendi yorumumda açık ona göre konuyu saptırmayın

tamam yine kendi yorumunuzu katın ama sonuç olarak forumda neden bayan yok buna deyinin .

ben yazımda hem spor yapıp hem eglenmek istiyorum diye yazarken sitede herkez laylay lom olsun hepsi cemyılmaz tarzı takılsın anlamında söylememiştimduh

Aslında insan sitede vakit geçirdikçe bunu daha çok anlıyor :)
şuan hem sporumu yapıp hem eğlene biliyorum :p

Yeşill,asparagas ve benim açmış oldugum konuda spor yaparak sizlerin önerilerınız doğrultusnda zayıfladıgımızı fit olgumuzu gördükce sitede bayanların artacagına da eminim;):p

Burada farkında olmasak bile dostluklar kuruyor,güzel vakit geçiriyor,bilgileniyor,sohbet ediyoruz.Konunun başlığı ne zamandan beri içeriğinden önemli oldu?
Bir yerden bir şekilde konu buralara geldi.Bu ne tartışma bilmemektir ne de saçmalamaktır.
Şunu unutmayın,konuyu konu yapan içindeki yorumlardır.
Soru:Forumda neden bayan yok?
Cevap yeterince belli değil mi?Bayanlar ne zamandan beri bu spora ilgi duymaya başladı,bu spora gönül verdi?(İSTİSNALAR HARİÇ,bu işi hakkıyla yapan bayanlar mutlaka vardır) Çoğu,zorunluluktan yapmıyor mu?Bu sporu yapmakla bitmiyor bu iş.Gönül vermek gerek.Bu yüzden forumda bayan yok.Yoksa bayanların bilgisayarı mı yok?Spor mu yasak?İnternet mi yasak?Yeteneksizler mi?
Tabiki de hayır.Bayanlar bu spora uzak.Yapıları gereği erkeklerden dayanıklılar,sabırlılar (annelerinize bakın anlayacaksınız) ama kesinlikle bu sabır sporunu yapacak kadar dirençli değiller.
Bir diğeri ise malesef internette aç gezen arkadaşlarımız.Bayanlara sohbet sitelerinde,arkadaşlık sitelerinde yeterince askıntılık etmek yetmiyormuş gibi paylaşım sitelerini de güvensiz hale getirdiler.Peki sizce,bu kadar erkeğin olduğu yerde bayan olmak biraz cesaret gerektirmiyor mu?

Son düzenleme:
Bir diğeri ise malesef internette aç gezen arkadaşlarımız.Bayanlara sohbet sitelerinde,arkadaşlık sitelerinde yeterince askıntılık etmek yetmiyormuş gibi paylaşım sitelerini de güvensiz hale getirdiler.Peki sizce,bu kadar erkeğin olduğu yerde bayan olmak biraz cesaret gerektirmiyor mu?

thums:thums:SOLİD

Bu yazıları daha üye olmamış ,kararsız kalan bir çok bayan okuyordur eminim :)

SOLID arkadaşımızın söyledigi sebeblerden çekiniyorsanız eger :)
hiç merak etmeyin kızlar :lol: kilo vermek istiyorum dediginiz anda kimse asılmaz size :D:p tarafından tecrübe edilmiş onaylanmıştır ;)

mesele aslında forumda kızların olmaması değil kızların kadınların ülkemizde sporda olmamalarına dayanıyor..

bb.com forumlarına bakın onbinlerce bayan üye var peki o forumların yapısından mı kaynaklanıyor, bence hayır..bftr daha düzenli bir forum bence..
ama amerikada fitness meraklısı çok kadın var vg meraklısı çok erkek olduğu gibi..

ülkemizde de bireysel sporlara bayanlar yöneldikçe forumda bayan sayısı da artacaktır..

ayrıca bftr sadece hardcore body forumu değil yani spor yapımız artık çok sert değil..

Bu arada konuyla ilgili görünmesede aslında yazdıklarımız dolaylı yoldan konuyla ilgili zaten.....
Sadece forumda neden bayan yok ile açıklanamazdıki bu elbette farklı konulara kayacaktı çünkü genel anlamda bir sorunun siteye yansımasıydı bu sadece....

Yoksa kadınlar spora ilgi göstermiyor da ondan yoklar diyerek konuyu başlamadan bitirseydik o zaman dahamı bilgilendirici bir konu olurdu bu forumun değil toplumun bir sorunudur konuyla ilgisi yok gibi görünen yazılar aslında konuyla dolaylı yoldan bağlantılıdır........

Forumu takip eden bayan eminim çoktur ancak aktif bayan azdır sebeblerini tartıştık zaten..

cıddırık sormuş : Forumda neden bayan yok diye

Biri çıkmış demiş DİNSEL konular yüzünden ( ne alakaysa )
aynı konu uzamış uzamış nataşa,mini etek mevzularına gelmiş tamam konu konuyu açıyorda bence bu kadar olmaz.Eğer konu türk bayanlarla/diğer bayanları karşılaştırmaya geldıyse emın olun hiçbiri turk kızlarının eline su dökemez.Diğer yonlerden bahsediyorsanız zaten avrupa ve diğer ülkelerden namus kavramının nereye geldiğini biliyoruz zaten.Bizim görüşlerimiz namus kavramımız farklıdır.Bu konuyuda tartışmaya gerek yok zaten.

Konuya gelince birde bu yönden bakalım Gittiğim salona 3 yıldır üyeyim,sabit salona gelen o günden bu yana gördüğüm toplasan 20 kişi var(erkek),ama bayan sirkilasyonu devamlı oluyor özellikle yaz aylarına doğru,zaten erkekler için fitness/body olayı uzun sürelidir.Ama bayanlar (çok gördüm) 4-5 ay zayıflayınca salonuda kesiyolar ondan sonra yemek yemiyerek veya yiyerek hayatlarına devam ediyorlar birde bu yönden bakın.Erkek açısından fitness/body olayları uzun süreli olduğu için devamlı araştırma,yenileme,bilgi edinme olayları arka arkaya geliyor o yüzden devamlı erkek sayısı artıyorda artıyor.Ben böyle düşünüyorum.Zaten bu body olayına bi giren bir daha ömrü boyunca çıkamıyor =)

mjacksonwithus : her başlık altında dinsel konuları sokmana gerek yok bence,sana yanlış gelen şeyler burda çoğu kişiye doğru geliyor.Her başlıktada ateist olduğunu belirtmene gerek yok,Ben her başlıkta dinim islam,müslümanım demiyorsam.Sende ateistim diye belirtmiceksin.Yarın bigün DİN bölümü açılırsa orda bol bol belirtirsin neye inandığını neye inanmadığını.GEREK YOK.

Saygılar ; krnkmdd

Back
Yukarı