galois91
Üye
Haaa birde yeni logoda ic camasirsiz oldugunu tahmin ettigim bir adam resmi var ben bayan olsam ilk giriste bunu gorsem ....oppppps icerde beni keserler diye kapidan kacarim..... ??
Valla ben en çok buna güldüm mitokondri...

Haaa birde yeni logoda ic camasirsiz oldugunu tahmin ettigim bir adam resmi var ben bayan olsam ilk giriste bunu gorsem ....oppppps icerde beni keserler diye kapidan kacarim..... ??
ben hala sorunun nedenini bastırılmıs kadın ruhuna baglıyorum. Turkiyede boyle ne yazıkki. Gerci gelısmıs yabancı ulkelerde nasıl bılmıyorumdan oran bundan fazladır ondan emınım. Benım forumdakı resımlerımı arkadaslarıma gosterdım. Hepsi spora 10 km uzak ınsanlar. Bana gaya benzedıgımı soyledıler. Kızlarda erkeklerde aynı dusuncedelerdi. Son olarakta bacagıma agda yaptım. Cokta mutluyum. Suan ise gay olduguma dair daha yogun supelerı var
![]()
. Yani spordan uzak bır kadın sıteye gırse mitokondri nin dedıgı gıbı dırek geri ye tıklayıp googleden yeni aramalara devam
![]()
Bir diğeri ise malesef internette aç gezen arkadaşlarımız.Bayanlara sohbet sitelerinde,arkadaşlık sitelerinde yeterince askıntılık etmek yetmiyormuş gibi paylaşım sitelerini de güvensiz hale getirdiler.Peki sizce,bu kadar erkeğin olduğu yerde bayan olmak biraz cesaret gerektirmiyor mu?