adam küfür edecekse niye silsin kiBu hic mantikli degil.
Guvenlik kamerasi gibi dusunun. Kayitta olmasalar kim ne yapti, ne suc isledi nasil tespit edilebilir.
Birisi size kufur icerikli mesaj yazacak biz mudahale etmeden silecek. Yaptigi yanina kar kalacak. Mevcut durumda raporluyorsunuz. Gereken cezayi verip mesaji siliyoruz.
Yine hatali acilan baslik ya da yazilan mesajlar icin raporlama ozelligini kullanirsaniz yine biz yardimci oluyoruz.
bana dolaylı yoldan hakaret ettiğini düşünüyorum..[DOUBLEPOST=1439902774][/DOUBLEPOST]hesap silindikten sonra zaten geri getirilemez.. benim talebim isim değişikliği konusundaydı.. velev ki ben dengesiz davranışlar içerisindeyim.. bunu yönetici olarak ima etmek ne kadar doğru acaba.. açık açık bana küfür etsen daha iyiydi, neyse iyi forumlar.."Hesabimi silin" dedikten sonra tekrar actirmak icin taleplerin geldigi bir forumda kufur eden kisi de dengesiz davranisini fark edip yazdigi kufuru silmek isteyebilir. Ha yaptiginin yanlis oldugunu fark etmesi iyi birsey ama cezasini cekmek zorunda.
Her neyse, bu konu hakkinda bir soru isareti kalmadi. Mesaj yazildiktan sonraki ilk 15 dk icinde uye duzenleme yapabilir. Daha sonrasinda ise bizden rica edebilir. Bu 15 dk lik sureyi su an icin yonetimin degistirme dusuncesi kesinlikle yoktur.
İyi forumlar..