Forum Lakapları Çoğaltma

Forumdaki(forumla aşina,forum kurdu,forum manyağı ve elit kullanıcı)arttırılsın mı?

• Evet

Votes: 48 88,9%
  • Hayır

Votes: 6 11,1%

• Total voters
    54
Benim lakap tavsiyelerim,
bftr Yenisi
bftr Kıdemlisi
bftr Çalışkanı
bftr Eskisi
bftr Destekcisi
bftr manyağı
bftr Amatörü
vs gibi taglar düşünüyorum vb'ye uygun bence

bence birde meclis kurulsun
başkanlığını kurucuların yaptığı üyelerinide forum üyelerinin seçtiği kişilerden oluşan bir konsül kurulsun
uzun süreli banlamaları, önemli konuları, itirazları vb konuları değerlendirsin kararları oy çokluğuyla alsın böylece forumda haksızlığa uğradığını ve bunun kişisel olduğunu düşünenler artık oy çokluğuyla karar alınacağından içleri rahat edebilir
artı yeni lakaplar ortaya çıkar
consil
başkan gibi

Son düzenleme:
Bence rütbeler forumda açılabilecek gruplara göre sıralansın.
Mesela gruplar şöyle olabilir amaçlara göre
Fitness
Bodybuilding

Bunlarda kendi içlerinde şöyle sıralanabilir mesela

Fitness:
Acemi
Sportif
Kondisyon
Atletik
Define
Estetik

gibi

bence arttirilmasin.hatta komple kaldirilsin.burasi ciddi bir vucut gelistirme forumu makara muhabbet yapilan bir yer degil buraya bilgi edinmeye veya elimizden geldigince bilgi paylasmak icin giriyoruz.yani orda forum manyagi yazsa ne olur yazmasa ne olur.bu tur lakaplar mesaj sayisi rep sistemi falan bana cok sacma cocukca ve gereksiz geliyor.katilmayan olabilir kendi gorusum saygilar.

lakaplar kalsın bence ama forum manyağı nedir arkadaş :D daha güzel teşvik vereci lakaplar konsun . forumda rep sistemi yok zaten olmayan bişey için niye yorum yapmışlar onuda anlamadım :D .

Back
Yukarı