Forum Hakkında Düşünceleriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Forum nasil su anda ?

• Total voters
    171
o zaman bi talepte daha bulunabilirmiyim affınıza sığınarak herkesin msn adresini yazabilieceği ve istediği kişinin msn adresine ulaşabileceği bir başlık istıyorum eğer mümkünü varsa mesela despo panzehir saydam sarc daffy nassim eye see you habib ve herkes işte msn niz olsa burada kayıtlı ulaşmak her yönden daha iyi olurdu :) saygılar benim msn
[email protected]

MSN adreslerini bence forumda yazmayalim... Spam dolar...
Onun icin Özel mesaj atip istegin bence..

Despo haklısın ama zaten çoğumuzunki yazıyor :oops:

Antreman köse düzenlenip sarc4stic verdigi sitelerden biraz daha canli bir site konumuna getirmek mümkündür. Elbette antreman sitesi degil bu sadece bir bölüm olacaktir. Eger mümkün olursa hareketli anlatilsin eger olmaz ise vücutcularin uyguladigi egzersizleri resimleyip monte etmek ve anlatmak lazim. Bunlarida bölüm bölüm sayfaya dösemek gerekir.

Arkadaslarin fikirleri hos. Yapilmasi zor degildir.

Arkadaşlar daha önceden lafı geçtimi bilmiyorum(ben bayağıdır giremiyordumda :cry: ), siteyi açınca encoding Turkish çıkması gerekirken Western çıkıyor sürekli, bu yüzdende Türkçe karakterler düzgün çıkmıyor. Bu sorun sizdede varmı yoksa benim yeni makinememi özel :) Automatic seçince oluyor ama her sayfa için bir kere seçmek gerekiyor, eh bizim forumda bayağı bir sayfa ;)

Bu sorun bir süredir var... malesef düzeltilemedi halen. Html kodlamasi dogru olmasina ragmen, mesaj attim suncuya halen halledemediler :x

Cidden çok sinir!! :x

kendi resimlerin de arkadaşların resimleri çıkmıyor ne yapabilirim...............

ultraukala dedi:
kendi resimlerin de arkadaşların resimleri çıkmıyor ne yapabilirim...............

sadece bazilarimi yoksa hepsimi ?

BUMP.

Istekler varmi ? :)

sitenin renkleri, dayanışma, makaleler, tavsiyeler..vs hepsi çok güzel..
ancak bu siteden alışveriş yapabilirsek çok daha güzel olur. hansa x sport ( o da ne zmandır yok...:D) ve başka ürünlerde tabii..fiyatlarıda biraz daha uygun olursa bu sitenin üstüne site olmaz..SAYGILAR

mrolympia dedi:
sitenin renkleri, dayanışma, makaleler, tavsiyeler..vs hepsi çok güzel..
ancak bu siteden alışveriş yapabilirsek çok daha güzel olur. hansa x sport ( o da ne zmandır yok...:D) ve başka ürünlerde tabii..fiyatlarıda biraz daha uygun olursa bu sitenin üstüne site olmaz..SAYGILAR

Tskler tavsiyelerin icin zaten bu satis isini dusunduk yanliz benim fazla zamanim olmadigindan Modlara bu görev düsecek simdilik Hansa X sport ;)

Selam yonetıcıler,

Bunu soylemekten utanıyorum ama resmımı belırlenen pıxel buyuklugune bır turlu getırıpte avatara koyamadım.

Acaba ne ebatta olursa olsun resmı bız foruma yollasak ve bır sıstemle o avatar boyutuna kucultulerek eklenıverse nasıl olur. Cok ıyı olur boylece benım gıbı becerıksızlerde sovalye kafası yerıne kendı resmıyle temsıl edılebılırler.

Saygılar

masteer dedi:
Selam yonetıcıler,

Bunu soylemekten utanıyorum ama resmımı belırlenen pıxel buyuklugune bır turlu getırıpte avatara koyamadım.

Acaba ne ebatta olursa olsun resmı bız foruma yollasak ve bır sıstemle o avatar boyutuna kucultulerek eklenıverse nasıl olur. Cok ıyı olur boylece benım gıbı becerıksızlerde sovalye kafası yerıne kendı resmıyle temsıl edılebılırler.

Saygılar

Otomatik Thumbnail diyorsun anladigim kadariyla. Bunu bir arastiracagagim. Su an icin istedigin resmi buraya eklersen yardimci olurum. Diger arkadaslarda sorun yasiyor ve avatar eklemek istiyorsa resmi bu konuya eklerlerse yardimci olurum.

Saygilar.

SelamcDespo,

Benım resmı buraya eklıyorum avatara koyarsan cok makbule gecer

Cok tesekkur ederım.

Saygılar

Cok tesekkur ederım, bu arada benım bı kol dıgerınden kalın gorunuyo , ne ıs anlamadım, bu benım 12 yıl oncekı halım, kollar arasında fark yoktu, varmıydı yoksa ?? :p

bence boyle iyi

saygilar...

Back
Yukarı