Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Guardbody bunu (coldsteel) ve Ambience skinlerden birinin olmasini düsünüyorum, yanliz her üye kendide profilinden degistirebilir... bir gözat istersen..
insanın vücudunu şekillendirmesi çok zor çok zahmetli özellikle kadınsan cehennem azabı. vücudunu şekilendirmeye çalışan insanları daima takdir etmişimdir. ben 115 kilodan 80 kiloya tam 3 senede inebildim fitness çalışırken çektiğim azabı unutamam. konuları inceledim hemen hemen tamamı amaca yönelik vücutu şekillendirmeye dayanıyor. biraz fikir sahibi de oldum. bana faydalı olabileceği kanısındayım konular onun için ilgimi çekti. çalışmalarınızda başarılar.
forumun eski halinde login olduktan sonra sag üstte ''son geldiğimden bu yana gönderilen mesajlar''(bole biseydi) die bi buton wardı simdi nerde ? bulamıorum da
HSD Ingilizcesi yok bunu yapabilirim ama diger dizayna uymaz ondan dolayi böyle kalsin dedim, bu arada egerki ingilizce sorununuz var, button cursor´i koyun bir kac saniye bekleyin türkcesi yazar ( tiklamayin) aslinda bir iki tane tasarim daha var simdikini sevmeyen ve baska isteyen bana ôzel mesaj atabilir.
Eklenecek/düzeltilecek olan seyler:
Resim eklemek mümkün olacak sitede
Türkce karakter sorunu düzeltilecek (aslinda düzeltildi ama host sorunu)
Bunada alisirsiniz .. insallah
Imzana gelince bende icimden güldüm :lol:
Daffy hmm iyiki dedin bu soruna bir bakarim... iyi oluyordu gercekten.
Site Admini dün gece sürekli skin değiştirip durdu. Tasarım gerçekten güzel olmuş. Siteyi yabancılaştırma ne olur zaten dünya kadar yabancı site var okuyup birşeyler anlıyamıyoruz. Bir önerim var ben iki aydır Adobe Photoshop programıyla uğraşıyorum ve çalışmalarımda çok güzel sonuçlar elde etmeye başladım şu anda işsiz olduğumdan zamanımda bol. Sitede yayınlamak istediğiniz resimleri edit edebilirim, hem kendim grafik çalışmış olur biraz da kendimi işe yaramış hissederim.
ama ilk etapta sadece bir standard Skin olsun dedim, son "giristen bu yana mesajlar" Bu skinde, onun icin geri adim attim, ve her bir skini yayinladim, simdi yukaridada yazdigim gibi kendin secebilirsin.
Calismana gelince aslinda cok iyi olur Logolar eksik cesitli skinlere, artik bazi doping resimleri yayinlamayi düsünüyorum, bunlarin renkleri falan degistirmeyi düsünüyorum, yani her resim bir standart tonda olsun diyorum, ama bunu ister özel mesajda konusalim off topic olur.