Fit Omlet - Murat Tavman

organik yumurtanın akı 60' a 1 oranlı dünyanın en saf yüksek protein içeriğine sahiptir diyor video da. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Organik yumurta da bu kadar fazla protein olduğunu bilmiyordum ve açıkcası sanmıyorum da

organik yumurtanın akı 60' a 1 oranlı dünyanın en saf yüksek protein içeriğine sahiptir diyor video da. Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Organik yumurta da bu kadar fazla protein olduğunu bilmiyordum ve açıkcası sanmıyorum da

Yasasin Murat Tavman 60 a 1 en saf proteinli organik yumurtalari, yakinda marketlerde :)

Yahu organik urunlerin besin degerlerinde bir farklilik olmadigi en son ki arastirmalarda ortaya koyuldu sadece - onemli-- ilac, agir metal bardindirmiyorlar.

Yasasin Murat Tavman 60 a 1 en saf proteinli organik yumurtalari, yakinda marketlerde :)

Yahu organik urunlerin besin degerlerinde bir farklilik olmadigi en son ki arastirmalarda ortaya koyuldu sadece - onemli-- ilac, agir metal bardindirmiyorlar.

Benim bildiğim de öyle. Hatta market alışverişlerimde özellikle besin değerlerine bakarak alırım. Ki böyle bir ibare görmedim. Bence kendisi fark etmeden böyle bir cümle kullandı yada başka bir şey ima ediyor :)

Benim bildiğim de öyle. Hatta market alışverişlerimde özellikle besin değerlerine bakarak alırım. Ki böyle bir ibare görmedim. Bence kendisi fark etmeden böyle bir cümle kullandı yada başka bir şey ima ediyor :)

Belki genel anlamda yumurtanin amino asit degerlerinin cok yuksek olmasi ile iliskilendirmistir, biz ise algimiz sebebiyle organik noktasinda takili kaldik.

Ekmeğinin peşinde adamcagız ne yapsın , güzel tarif ama bir espirisi yok yani valla ben neler yapıyorum yaratıcılıgın sınırı yok :) Bu aralar brokolili yumurtaya sardım allah bozmasın.

Ayrıca tarif basit gibi görünsede malzemeleri toplamak sıkıntı ,

yani uğraştıracak biraz
- omega 3 yumurtasını alıcaz (ben fesleğen yerıne omg3 deposu semizotu koyarım mesela omega3 yumurtası aramakla uğrasmak yerıne )
- sonra sodyumu düşük ama potasyumu yüksek bir tuz bulucaz
- kırmızı soğan ve frenk soğan alacaz.
- light kaşar bulacaz dilimlemiş (ki minnacık kaşarın yağlısı olsa ne yazar)

ayrıca yüksek ateşte biolojik değer yitirdiğini söyledi yumurtanın , gerçi tabi omlet olarak tüketildğinde dahada çok yitirildiğnden haberıde vardır muhakkak :).
masa üstündeki paket sütlerde dikkatimi çekti , ambalajlı ürünü nasıl organik yapıyorlarsa valla helal yani :)
Geçensene hatırlıyorm sitesine bakmıştım MuratTavman'ın , baya güzel yemek tarifleri vardı çok bilgili biri gerçekten.

Back
Yukarı