Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fetih filminde lağımcı rolünü üstlenen karakterlerden ismini bildiğiniz var mı özellikle ilk patlama sırasında iç kısımda kalanlardakilerin lideri gerçekten olağanüstü bir vücuttaydı. Cast'a baktım ama göremedim.
Gerçekten vücut çok sağlamdı eleman maşallah. Yüzü de türk sineması ve türk karakterlerine yatkın. Kıvanç gibi light vücutlar böyle patlayıp bu tarz vücutlara lağımcı süsüyle alt roller verilmesi kötü. Tabi vücut iyi demek oyunculuğu da iyi anlamına gelmiyor. Bu sporu yapan biri olarak benim dikkatimi çekmedi. 7-8 kişi gitmiştik kızlı erkekli. Bu sporla uğraştığımı arkadaşlarım bildiği için direk bu ne olum diye bana sordular
Gerçekten olağanüstü iyi bir vücut keşke üye olsa buraya da sorularımızla başını ağrıtsak.
katılıyorum vücutlar hepsinin iyiydi. bir de ulubatlı hasan la dövüşen bi tip vardı. filmde onlar iyiydi. Fatih Sultan Mehmet'i oynayan adam cılızın tekiydi yazık etmişler Fatih'e.