ferrari için yermisiniz

ferrari için yermiydiniz

• Total voters
    23
biraz midesiz oldugumu dusunuceksiniz ama evet yerdim(ya cidden midesizin tekiyim):D

ferrari için böceği bırak adam bile yerim. smiley, gülücük filan yok dikat ederseniz gayet cidiyim hala daha gülmüyorum evet.

antremandan bir saat sonra yenirse böcekten maksimum fayda alınacağı düşüncesindeyim ayrıca, vücudumuzun alışmaığı değişik zincirli aminoasitler filan vardır kesin vücudu şaşırtır.

ferrari için böceği bırak adam bile yerim. smiley, gülücük filan yok dikat ederseniz gayet cidiyim hala daha gülmüyorum evet.

antremandan bir saat sonra yenirse böcekten maksimum fayda alınacağı düşüncesindeyim ayrıca, vücudumuzun alışmaığı değişik zincirli aminoasitler filan vardır kesin vücudu şaşırtır.

bir dergide dunyadaki aclik sorununun cozumunun bocek yemek oldugunu okumustum dedigine gore bocekler protein yonunden de zenginmis

bir tepsi yerim sorun olmaz

Sabahtan beri başlığı ferrari için verirmisiniz okuyorum :)..bu ne manyak bir başlık dedim.hele anket cevablarında insanların veririm cevaplarını görünce bu millet kudurmuş dedim kendi kendime :) hiç videoya falan bakmamıştım

Sabahtan beri başlığı ferrari için verirmisiniz okuyorum :)..bu ne manyak bir başlık dedim.hele anket cevablarında insanların veririm cevaplarını görünce bu millet kudurmuş dedim kendi kendime :) hiç videoya falan bakmamıştım

Alemsın ya..hyper_hyper_

Bence vıdeonun altındakı yorumlar herseyı anlatıyor..Ama sunuda demeden gecemıcem bır bayanın bunu yapması hatta bu derece tatlı gozuken bır bayanın akıl almaz bısey bnce..Insallah parayı almıstır bıde onu yıyıp dıger elemede elenmek var..:)

Upsss
kesinlikle yapmam. Benim Anadol'dan başkasında gözüm yok zaten (:

ben ölü olsa yerim ama canlı canlı yiyemem sanırım bırak yemeyi elime bile alamam böceklere örümceklere karşı bi fobim var

şu işe bak konu böcek yemekten ferrari yemeye geldi duh

Back
Yukarı