Fenerbahce'nin Yeni Transferleri ANDRE DOS SANTOS Ve CRİSTİAN OLİVEİRA..

Yeni transferler takıma fayda saglar mı??...

• Total voters
    17
  • Poll closed .
Striker bugune kadar kitledigim ve kitlemedigim basliklari ve sana verdigim uyarilari dikkatli oku,seni forumdan uzaklastirmak icin az 10 kural ihlali sayabilirim,fakat biz seni kazanmaya calistik,fanatik galatasarayli bir admin olsa bile sana tahamul edemezdi, goruyurum ki bos a ugrasmisiz.

tmm kapatalım bu konuyu transferleri gerçek anlamda tartışalım ben sadece şaka yapmıştım :D saydam kırıldıysan tekrar özür dilerim

Sorun degil,benim tek terdim kuralların uygulanması,kimsenin tuttugu takım beni hiç ilgilendirmiyor.
Düşüncelerimi de sorarsan bekleyip görücez bu adamları,bolu macına biraz baktım ,gösterge olmayacak bir maç olsada soldaki santos du sanırım fena adama benzemiyor ama yine diyorum bekleyip görecez,kaliteli ve çekişmeli bir lig olması dilegiyle.

Son secılen kadroda sanırım 2 solbek var sadece dos santos ve marcelo..Bence santosun ıyı bır kuması var..Eger mıllı takımda da sansını ıyı kullanırsa duzenlı olarak mıllı formayı kapar..

Dos santos u izledim ve gerçekten güzel futbolcu ancak oliviera yı izlemedim açıkcası ancak 2sininde yararlı olacağına inanıyorum:)

Dunku macta takım genel olarak gecen yılkı sılık goruntusunden kurtulmus gıbıydı..5 gol atmısken bıle hala depar atarak kademeye gırmeye top kapmaya calısıyorlardı..

Dunku macta takım genel olarak gecen yılkı sılık goruntusunden kurtulmus gıbıydı..5 gol atmısken bıle hala depar atarak kademeye gırmeye top kapmaya calısıyorlardı..

dogru gecen yılkı havadan çok uzak ama halen defansın araya adam kaçırma sorunu devam ediyor bu sorunu acele çözmeli daum türkiye liginde cok büyük sıkıntı yaratmasada uefada başımıza bela açar ..daumdan artık avrupa liglerinde başarı bekliyoruz a32

dogru gecen yılkı havadan çok uzak ama halen defansın araya adam kaçırma sorunu devam ediyor bu sorunu acele çözmeli daum türkiye liginde cok büyük sıkıntı yaratmasada uefada başımıza bela açar ..daumdan artık avrupa liglerinde başarı bekliyoruz a32

Savunmadakı sorun savunma adamı olmaması..:) Yanı su onder Turkıye'nın en buyuk takımında oynayacak adam mı...

Savunmadakı sorun savunma adamı olmaması..:) Yanı su onder Turkıye'nın en buyuk takımında oynayacak adam mı...

yabancı kısıtlaması gibi bi sorun olmasa aziz baba çok iyi defans oyuncuları alır adım gibi eminim yani türkiye şartlarında en iyisi bu .....senin aklına gelen türk oyuncu var mı o mevkide oynayacak hemde çok kaliteli olacak ? bana göre yok :) ....daum ligde çok iyi top oynatır ama avrupada ne yapar orası soru işareti bekleyip görecez :)

Hep Josicp Maldonado deniyor fakat sadece bu 2 adam fos çıktı Bjk için Zapotocny, Gordon, Cisse,Runje bana göre bizimkilerden beter..Gs ise Lukunkusundan tut Carrusca [ Maradona diolardı ] Bouzid ,Linderoth , Lincoln..Fenerde ise Nobre,Luciano,Lugano,Edu,Alex,Dievid..Bunlar geldiğinde kim tanıyordu..Şimdi Fenerden ayrılsalar gs bjk almayak ister.Çoğu zaten Daum döneminde geldi..Daum yanlış transfer yapmaz Dos Santos ve Cristian ilede doğru seçim yaptığını zamanla göreceğiz ;)

İki futbolcu hakkında görüşünüz değişti mi ? Özellikle Christian için yetersiz yeni bir maldonado diyenler şu anda ne düşünüyor ? Benim kişisel görüşüm Christian Aureliodan bile iyi bir futbolcu. Trabzonspor Aurelioyu 2.ligden almıştı. Çok büyük kademe kaydetti. Christian da her hafta yükselen performansıyla ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağını gösterdi. Christianın gelmesi Emreninde performansını arttırdı.

Beni ozellıkle dos santos'un teknıgı, zekası ve suratı etkıledı..Gercekten cok cok kalıtelı..Brezılya mıllı takımında boyle gıderse 4-5 yıl banko oynar..Crıstıan'da ortalarda pek gozukmesede, dıkıne pek oynamasada takıma gıderek daha fazla alısıyor ıyı katkı verıyor defansıf anlamda..Ben crıstıan'dan ozellıkle ceza sahası dısından goller beklıyorum cunku sut teknıgı cok ıyıdır..

Back
Yukarı