sayın nike bu konuyu açmamı isteğiniz azda olsa bu konuda bilgi sahibi olduğunuzu gösteriyor sanırım.
ırak ve lübnanda yaşananların en büyük hırsızlığı sadece petrol değil amerika ve israilin böbrek hastalırı için organ ticareti boyutu 4 trilyon $ bulmuş durumda. tabi bu talebi karşılayamamakta. asıl soru ise neden bu arzı dengelemeye çalışıyorlar sonuç çok basit eğer böbreği rahatsızlanıp böbrek bulunamazsa bir platform oluşacak ve nedenleri araştırılacak. fakat yeni böbrek takılıp hasta gönderilirse konu kapanır. olay bundan ibaret fakat türkiye için aynı şey söylenemez burda böbrek bulmak için ALLaH ın oğlu olmamız gerekiyor.
ben dershaneye taksime gittiğim vakitler hep tinerciler vs. vardı şimdi neredeler bu insanlar ben size söyliym beden leri kemerburgaz ormanında sur dibinde sakatatları israilde.
ve israilde bu insanlar böbrek yeniletmenin ömrü uzattığı felsefesiyle yaşamakta artık zengin israillilerden de korkunuz.
bir vatandaş türkiyede tufaya düşürülüp böbreklerinin 2 sini birden çalıyorlar sizce bu normalmi.
olayın anlatıyorum.
çocuk yolda yürüyor camdan bir bayan çağırıyor. cocukta hakkaten ekmek çıktı fırsatıyla dalıyor ve çocuk bayıltılıyor
gözünü açtığında buz dolu küvette yenında bir not ve telsiz tel. sakın küvettren çıkma ambulans çağır.
sanırım açıklayıcı oldu belki bu yazdığımla biçok arkadaşa ders olur ve böbreğini onlara kazandırmış olur. ve taktikleri sadece bu değil. bisküvi vadiyle genç kızlara yaklaşıp beşiktaş ve çevresinde ikram ettikleri besin maddeleri tesiri gösterince takibe alınıyor. kurbanlar bu işide ençok yaşlılar yapmakta bize gelen vakkaları sayarsan bitmez. ama bütün stratejilerini biliyorum.
Son düzenleme: 3 Ekim 2008