Farkediliyor musunuz?

arkadaşlarım abilerim ben henüz ikinci ayımın içindeyim. Benim sorum en azından 6 aydır çalışanlaradır.

Uzun zamandır görmediğiniz eşiniz dostunuz akrabanız arkadaşlarınızla yeniden karşılaştığınız zaman size bakışları sizinle konuşmaları değişiyor mu sizdeki değişimin farkına vardıkları zamanki tepkileri ne oluyor ben bunu merak ediyorum. Bu konuyla ilgili özellikle başınıza gelmiş olayları bize anlatırsanız özellikle beniçokgğzelbir şekilde fişeklemiş olacaksınız :) şimdiden teşekkürler.

olmadı yani

64 kiloydum 187 boyundaydım benim daha 1.5 ayım doldu kolum 29 santimden 32ye çıktı gogusler omuz hepsi gelişti. (Vücudum mükemmel parçalı) arkadaşların okulun ilk günü olm sen büyümüş hacimlenmişsin demişlerdi .d eski sevgililerim bir değişik baktılar. Şu an 75 kiloyum. Kız arkadaşlarım çok dikkat çekiyosun okulda kızların bir çoğu seni kesiyor falan diyor. Makarasına kaslı çocuk diyenler bile var. Zaten tipim de var cast ajansında çalışmaya başlıcam yakın zamanda. O degisimi ben de zaten kendimde fark ediyorum. Umarım uzun bir süre devam ederim bu spora. Şu aralar okul yuzunden programi oturtamadım bakalım hayırlısı.

Tanıdıgın insanlar 1 2 ayda bile fark görür 6 7 ayda o sen baya iyi olmussun derler ozellikle kilolu basladiysan bu spora zatiflamak bile göze güzel geldiği için tanidiklarin lafi seni tatmin eder ama sokakdan yabancı bi insanın dikkat etmesi için 1 sene az bence 1 senede olmuyo çünkü baya irilesmek ve giyinmesini bilmek lazim dogal olarak bu da zaman aliyo ben bunları yasadım

pro seviyesindekiler için durum daha beter arkadaşlar malesef :) klasik sorular "abi ne kadar da yaptın" ,"senin gibi olmak için ne kadar çalışmam lazım" , "takviye varmı" , "kollar kaç santim" , "bende bir zamanlar çok iyiydim sora bıraktım" , "toz kullanıyomusun" böyle gidiyor arkadaşlar. ama sosyal olarak çok artısı var tabi, ben çok yaşadım gittiğim tatil köyündeki çalışanlardan, bardaki bodyguardlara kadar bir çok insan seninle muhabet etmek için yanına geliyor merak ediyor sonrasında sana karşı bir sempati duyuyor böyle jestler vs...güzel oluyor. tabi insanın sosyal çevresinin bakışı değişiyor...yolda yürürken bile serseri tiplerin sizden sinerek çekilmesi bile değişik bir durum :)

Boy 70 civarıydı lisedeyim kilom 100.2 idi baya iyi hatırliyorum ayi gibiydim kimse takmazdı o yüzden özgüvende bitik tabi bide su sorunda vardı sakalimda nerdeyse hic yoktu 1 2 tüy sadece cok gec cıktı sakal aradan yıllar gecti su an boy 83 kilo 75 bel 77 kol 38-39 arası eski arkadaslarımin(lisedekiler) hicbiri tanimadı lisedeki yüzüme bakmayan kizlar pesimden kosuyor en belirgin fark bunlardi bide mesela su cok hosuma gidiyor yeni biriyle tanissam 2 tanesinden biri illa nabiyon manken misin falan diyor iste sporu bu yüzden yapiyorum bende yapmayada devam edicem

4. aydan sonra ufak ufak farkedilmeye başladı. 8 ay civarında iken biraz daha dikkat çekmeye başladı. 1 yıl sonrasında ise salondaki arkadaşlar tarafından da değişimim üzerine olumlu sözler duydum. işin doğrusu omuz genişliğim, sırtım aman aman ölçü atmasa da bel çevrem hatrı sayılır derecede inceldi. farkedilmek istiyorsan çalışma yöntemini buna göre dizayn edebilirsin.

şöyle farkediliyorum üstümde tshirt odugundan tek grdükleri kolumun altı ve bileklerim çok zayıfsın biraz kilo al diyorlarda tshirti çıkarsam şişman oldugumu görücekler skinny fat mağduruyum
he birde 105 kilodan 69a indim yani onunda farkedilmesi var :D

Back
Yukarı