Facebook'un çok bilmişleri biraz gülelim :)

https://www.facebook.com/photo.php?...01186796.77294.121360761243119&type=1&theater
şu fotoğrafın altındaki yorumları okurken karnıma ağrılar girdi resmen,aman Allah'ım nasıl palavralar,nasıl komplo teorileridir aman yarabbim :D

Favori yorumlarım bunlar :

amino asit manyağı yapmışlar elemanı.Barbell Curl'de 40 basar olmuş şimdiden.Henüz çok erken be evlat.

şimdi böyle vücut yapıyorlar sonra s.ki bit kadar kalıyor doktor doktor geziyorlar sonra..

bu çocuk fazla yaşamaz.aşırı kas gelişiminden ölür

Hele'ki bu yorumun body building sporuna yeni bir soluk getireceğine canı gönülden inanıyor ve destekliyorum

yazık ya daha bu yaşta kas yapmış spor yapmayı 1 gün bile bıraksa... kasları damarlarını sıkıştırcak ve damarları patlayacak yazık

facebookun artık çekilecek bir hali kalmadı.böyle cahil insanlar olduğu sürece toplum ileri gitmez.bazıları facebook u online oyunlarla karıştırmaya başladı.durum beğendirmeler fotoğraf beğendirmeler abone kasmalar sayfa açmalar.bide bazıları hile bulmuşlar öyle abone topluyor.hergün duvarımda yeni bir zayıflama ilacı reklamı.ana sayfamda beğenmediğim halde bazen sayfalar çıkıyor siliyorum.bu arada o çocuk gerçekten yaşıtlarına göre anormal ama doktorlar sağlıklı diyorsa sağlıklıdır :)

"fotosopu tvye bile çıkmış .35 yaşına kadar yaşıyabilcekmis"
Bu adam ne diyor ya :D

35 mi hayır hayır bence boyu 1.50'de kalır pipisi kalkmaz,ergenliğe giremez,15yaşına gelincede damarları patlar ölür :D

• Like
Reactions: Azi
Abdullah Kasım Öztürk yazık ya daha bu yaşta kas yapmış spor yapmayı 1 gün bile bıraksa... kasları damarlarını sıkıştırcak ve damarları patlayacak yazık

Bence bu adam kendini yüksek bir yerden asagı atmalı.

''yazık ya daha bu yaşta kas yapmış spor yapmayı 1 gün bile bıraksa... kasları damarlarını sıkıştırcak ve damarları patlayacak yazık'' şu yorumdan sonrasına artık gönlüm razı gelmediği için okuyamadım malum göz görmeyince gönül katlanır diye bişy var insanlarımız malesef böyle işte hem cahil hemde kendilerini profösör gibi yapıyolar şu yoruma bak ya sanki doktor kendileri :D

özellikle şu pipi mevzusu eskiden beri güldürür beni:D yahu vg sporu yapmış insanların cinsel performansını pipi büyüklüğünü nasıl bilirler anlamam sanırsın Ronnie Colemanın Jay Cutlerin yatak odası sokağın ortasında bir yerdede gelen geçen yorum yapıyor bodycilerin pipisi cinsel performansı hakkında :D

Back
Yukarı