Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
extensor dedi:arkadaşlar öncelikle pazar ve pazartesi gününü şifa hastanesinde annemin yanında geçirmek zorunda olduğum için yazılan mesajlara cevap veremedim herbirinize bana mesaj atma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkür ediyorum olumlu olumsuz bütün mesajlar gerçekten yapıcı olmuş özellikle ömer çok doğru yazmışsın bende vücudumu hiç beğenmiyorum ama zamanla olacak dostum insan istedikten sonra herşeyi yapabilir ama bu o şeyi ne kadar istediğine bağlıdır bende çok istiyorum ve yapacağım şimdiye kadar bilgi konusunda flexordan çok şey öğrendim hareketlerin yapılışı beslenme vs şimdi ise sıra bunları uygulamaya dökme zamanı sanırım bu yazıda atlattıktan sonra herşey daha iyi olacak bir de dostum yazmışsın günde 12 tane ton balığı diye işte bu sporun maddiyata ne kadar bağlı olduğunun bir göstergesidir bu bizde işte tam pilav yapmayı öğrendik kovaya koyup dershanede salonda falan habire yiyiyordum şimdi de bu annemin durumuda çıkınca gene uykusuz kaldım beslenemedim vs vs zaten kadın ameliyattan sonra en az 4-5 ay yataktan adımını atmayacak yemek hazırlaması var yemesi var yıkaması oooooffffffff kardeşim offffff
birde kanka yazmışsın neden bir cutle çıkmasın diye :lol: :lol: :lol: sen lakabın gibi coleman ol sözde bende lakabım gibi cutler olacağım1 numarasın kanka :lol:
kas yumağım ( fatih) sende yazmışsın yaptıklarının karşılığı alıyorsun diye insallah sende aynı benim gibi bu spora emek verir ve karşılığını alırsın dostum
hsd ye katiliyorum azimle hersey olur.hsd dedi:annen için ALLAHtan ifa dilerim anneler özeldir herey feda onlara 15 kilo çok iyi baarlarn ve yeni resimlerini bekleriz gelitikçe takipçin oluruz kolay gelsin bir amacn hedefin vardr mutlaka kütle veya kilo azimle bu amaca ulaacana inanyorum
KAS YUMAĞI dedi:dostum hani hoca demiş sana yandanda öndende bakıldığında aynısın şimdide ben aynısıyım bana daha demedi ama köpek gibi ye diyo valla şu anlık böyle yiyoruz ama inşallah senin gibi zayıfken şimdiki halin gibi oluruz yani desinler colemanmı sen mi yani senin gibi olmayı seçicem o hale geldim hehehe dostum bide bişi sorcam sen kaç defa karbonhidrat aldın ve protein aldınmı hiç aydınlatırsan sevinirm kib kardeş
extensor dedi:KAS YUMAĞI dedi:dostum hani hoca demiş sana yandanda öndende bakıldığında aynısın şimdide ben aynısıyım bana daha demedi ama köpek gibi ye diyo valla şu anlık böyle yiyoruz ama inşallah senin gibi zayıfken şimdiki halin gibi oluruz yani desinler colemanmı sen mi yani senin gibi olmayı seçicem o hale geldim hehehe dostum bide bişi sorcam sen kaç defa karbonhidrat aldın ve protein aldınmı hiç aydınlatırsan sevinirm kib kardeş
dotum ben hiç protein almadım zaten karbonhidrat komplex olduğu için içerisinde belirli bir miktar bulunuyor sende şimdilik onu kullan ancak dostum şunuda unutma beslenmediğin sürece hiçbirşeyn yararı olmaz sustanonun bile olmaz bunu kendimden biliyorum adaş tabi sustanon falan kullanmadım ancak düşünsene bir şiringanın içindeki 1kaç milim ilemi kilo alacaksın herşey beslenme flexorun dediğini yap ve köpek gibi beslen derim
hsd dedi:extensor dedi:KAS YUMAĞI dedi:dostum hani hoca demiş sana yandanda öndende bakıldığında aynısın şimdide ben aynısıyım bana daha demedi ama köpek gibi ye diyo valla şu anlık böyle yiyoruz ama inşallah senin gibi zayıfken şimdiki halin gibi oluruz yani desinler colemanmı sen mi yani senin gibi olmayı seçicem o hale geldim hehehe dostum bide bişi sorcam sen kaç defa karbonhidrat aldın ve protein aldınmı hiç aydınlatırsan sevinirm kib kardeş
dotum ben hiç protein almadım zaten karbonhidrat komplex olduğu için içerisinde belirli bir miktar bulunuyor sende şimdilik onu kullan ancak dostum şunuda unutma beslenmediğin sürece hiçbirşeyn yararı olmaz sustanonun bile olmaz bunu kendimden biliyorum adaş tabi sustanon falan kullanmadım ancak düşünsene bir şiringanın içindeki 1kaç milim ilemi kilo alacaksın herşey beslenme flexorun dediğini yap ve köpek gibi beslen derim
bence enjektörün içindeki birkaç mg mı küçümseme tabi kullanma da diyorum ancak küçümsemede insan vücuduna giren azıcık zehir bile neler yapıyor değilmi :!:
hsd dedi:extensor dedi:KAS YUMAĞI dedi:dostum hani hoca demiş sana yandanda öndende bakıldığında aynısın şimdide ben aynısıyım bana daha demedi ama köpek gibi ye diyo valla şu anlık böyle yiyoruz ama inşallah senin gibi zayıfken şimdiki halin gibi oluruz yani desinler colemanmı sen mi yani senin gibi olmayı seçicem o hale geldim hehehe dostum bide bişi sorcam sen kaç defa karbonhidrat aldın ve protein aldınmı hiç aydınlatırsan sevinirm kib kardeş
bence enjektörün içindeki birkaç mg mı küçümseme tabi kullanma da diyorum ancak küçümsemede insan vücuduna giren azıcık zehir bile neler yapıyor değilmi :!:
markus_ruhl dedi:extensor tebrikler; az zamanda cok sey basarmissin...flexor hocamın gözetimi altinda daha cok seyler basaracagina inaniyorum...
basarilar diliyorum :shock: :shock: :shock:
dengeleri bozmak bir dengeyi yukarı cıkarmak kolaydır önemli olan dengelerin hepsini yukarıdaki seviyeye getirip korumaktır eger denge bozmaya gelişme diyorsanız ozaman herkesi gelişmiş sayalımboncuk39 dedi:hsd dedi:extensor dedi:KAS YUMAĞI dedi:dostum hani hoca demiş sana yandanda öndende bakıldığında aynısın şimdide ben aynısıyım bana daha demedi ama köpek gibi ye diyo valla şu anlık böyle yiyoruz ama inşallah senin gibi zayıfken şimdiki halin gibi oluruz yani desinler colemanmı sen mi yani senin gibi olmayı seçicem o hale geldim hehehe dostum bide bişi sorcam sen kaç defa karbonhidrat aldın ve protein aldınmı hiç aydınlatırsan sevinirm kib kardeş
hsd doğru söylüyo bizim salona giden bi gökhan abi vardı oda yanılmıyorsam 3-4sene önce başlamış bilmem o flexor hocamla çalıştımı ama adam senden daha zayıf olduğu kesindi.bi hap kullandı onu 55kilodan 90küsüre çıkardı ama şuan adamda güç varda vücudu yağ içinde .
onun anlatmasına göre hapları düzensiz,gelişi güzel almış bir an önce gelişmebilmek için.
o yüzden o hapları ve iğneleri hafife alma
akşamki olay yüzünden sana darıldım ama inşallah benim kalbim kötüdür yanlış anlamışımdır
:x