Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kerem dedi:Cons. Curl gerekiyor gibi geldi bana hocam. Ölçüler ne bu arada???
kerem hocam dediklerinizi uygulayacagım tesekkurlerkerem dedi:Hocam 7-8 ay için gerçekten iyi. EE hocası kim yani.. Sanırım atletik bir yapıya sahip. Biraz izole hareketlere girmesi gerek gibi görünüyor hocam. Ne dersiniz??
:lol: :lol: :lol:flexor dedi:kerem hocam dediklerinizi uygulayacagım tesekkurlerkerem dedi:Hocam 7-8 ay için gerçekten iyi. EE hocası kim yani.. Sanırım atletik bir yapıya sahip. Biraz izole hareketlere girmesi gerek gibi görünüyor hocam. Ne dersiniz??
cango hocam 36 diye ben soyledim birgun istersen metre ile ölçeyim ne dersincango1983 dedi:bence 7-8 ayda daha iyi olabilirdi tabii eskı halıni bilmeden yorum yapıyorum arkadasım ama sanırsam resimler de iyi cıkmamıs cunku kol bana 36 gibi gelmedi acıkca,ama kolda 7 cmlik bi artış yakalımıssın bu senın iyi calıştıgına işarettier.supplement alımınla inanıyorumki daha iyi olabilirsin.çalışmalarında başarılar...