Selam arkadaslar , yeni üye oldum aktif bir foruma benziyor umarım hep bole kalır
Forumu baya bir gözden geçirdim herkez birbirleriyle cok samimi olarak yardımcı olmasıda cok hosuma gitti
1-2 Sorum olucak belki böle bir forum açılmıs olabılır ama eğer acıldıysa kusura bakmayın ben bulamadım sorularım sunlar...
___Ewde hiç bir agırlık kullanmadan herhangı bir alet kullanmadan sonuclar ne olur?Bu soruya nasıl bir vücut istediğne baglı die bir cvp gelebilir onu da soleyim" ince abartı olmadan belde göbekte yağ olmayan bir vücut..
___Kasın oluşmasını istediğim yerler Kol , göğüs , karın kasları...Bu 3 bölge PERFECT sekilde illaki cıkar dıe dusunmuyorum ama mümkünmü?
_Sorularımı Okuduğunuz için ayrıca tesekkur edıyorum şimdi
Ben bu kaslandırmak ıstedıgım bolgeler ıcın napıyorum onlarıda bi yazmak ıstıyorum ve yanlışımı kısaca ozetlemenızı ıstıyorum.
Yaş 24 Kilom 60 boy 1-72
4 4lük yapabildiğim haraketler ŞINAV ve MEKİK
Her gece 12 gibi başlıyorum.
Mekik : Dizlerim 90 derece kırık Ellerim Çapraz göğsümde durarak 3*30
Mekik bıtırdıkten sonra 2*35 şınav son olarak yan bel yağları için yağ dediğim 1 cm gibi bişi kasın ustunu orten tabaka diyebilirim.
Mekikle Şınav bittikten sonra ayakta 2 bacagımı bırlestırerek sağa sola uzanarak eyiliyorum yaklaşık 350 400 kere falan sonra bitiriyorum.
Bunları yaptıktan sonra yatıyorum
Şimdi bunları 32 gundur hiçbirgun aksatmadan yapıyorum SU AN BIR SONUC ALDINMI DERSENIZ
Göğüslerimde belirgin şişme var ama şekilli kesik bir şişme deil yani tam oturmamış bır kas gibi bişi sanırım Kollarım istediğim ayara geldi diyebilirim
Ama karın Ne yazıkki
Kas göremiyorum yan durdugumda kasın çıkacağı yerı gorebiliyorum ama ustunde hafif bir yağ tabakası örtüyor , karnımın sertleştiğini hissediyorum Şınav sırtımı şu süreç içinde Şekle soktu gordugum kadarıyla AZ DA OLSA ama farkedıyorum.Beslenmem Sabah kahvaltısı ekmek cok az yıyorum 2 dilim falan bazen hiç yemıyorum aksam 4 gibi tabildot yemeği ekmeksiz gece evde meyve veya yogurt yıyorum..
Simdi abiler arkadaslar Şu programa devam etsem ilerde farklı bir yapıya sahip olurmu vücudum?Karın kası için cokmu acele ediyorum yaptıgım set ler iimi?
ilgilendiğiniz için tşk ediyorum.

___Ewde hiç bir agırlık kullanmadan herhangı bir alet kullanmadan sonuclar ne olur?Bu soruya nasıl bir vücut istediğne baglı die bir cvp gelebilir onu da soleyim" ince abartı olmadan belde göbekte yağ olmayan bir vücut..
___Kasın oluşmasını istediğim yerler Kol , göğüs , karın kasları...Bu 3 bölge PERFECT sekilde illaki cıkar dıe dusunmuyorum ama mümkünmü?
_Sorularımı Okuduğunuz için ayrıca tesekkur edıyorum şimdi
Ben bu kaslandırmak ıstedıgım bolgeler ıcın napıyorum onlarıda bi yazmak ıstıyorum ve yanlışımı kısaca ozetlemenızı ıstıyorum.
Yaş 24 Kilom 60 boy 1-72
4 4lük yapabildiğim haraketler ŞINAV ve MEKİK
Her gece 12 gibi başlıyorum.
Mekik : Dizlerim 90 derece kırık Ellerim Çapraz göğsümde durarak 3*30
Mekik bıtırdıkten sonra 2*35 şınav son olarak yan bel yağları için yağ dediğim 1 cm gibi bişi kasın ustunu orten tabaka diyebilirim.
Mekikle Şınav bittikten sonra ayakta 2 bacagımı bırlestırerek sağa sola uzanarak eyiliyorum yaklaşık 350 400 kere falan sonra bitiriyorum.
Bunları yaptıktan sonra yatıyorum

Şimdi bunları 32 gundur hiçbirgun aksatmadan yapıyorum SU AN BIR SONUC ALDINMI DERSENIZ
Göğüslerimde belirgin şişme var ama şekilli kesik bir şişme deil yani tam oturmamış bır kas gibi bişi sanırım Kollarım istediğim ayara geldi diyebilirim

Ama karın Ne yazıkki

Simdi abiler arkadaslar Şu programa devam etsem ilerde farklı bir yapıya sahip olurmu vücudum?Karın kası için cokmu acele ediyorum yaptıgım set ler iimi?
ilgilendiğiniz için tşk ediyorum.