selam arkadaşlar ben amatör olarak bikaç aydır evde çalışıyorum fakat barfiks aletini bir tüelü bulamadım yardımcı olunursa çok sevinirim
+1 BArfiks aleti için para verme bence.Subzeronun dediği gibi yaparak bu iş için uygun bi yer bul ve orayı kullan
kastettigin dar tutus barfix se spor malzemeleri satan magazalardan rahatlıkla bulabilmen lazım,hatta buyuk alısveris merkezlerinin spor reyonlarındada bulabilirsin,kapı barfixi die gecer,ama eger aradıgın genis tutus barfix ise onun icin ozel yaptırman veye siparis vermen gerekecektir.
Eminönü değil..Sirkeci de büyük postanenin karşısındaki sokak komple spor malzemeleri satılan yerlerle dolu.. oraya bak.
evet dostum bende arıyorum evde barfiks icin o tip bişe uzun zamandır. acaba fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ve tam olarak satan bi yer bilen arkadas varsa yardımcı olabilirmi.
Overblack İstanbul'da yaşıyorsan Karate'nin dediği yere git . Oradaki dükkanlar toptan satış yaptığı için fiyatları da uygun oluyor . Doğubank'a gelmeden sağa dönersen mağazaları görürsün .