• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Evde vücüt yapılmaz!toz almadan olmaz

Benchman

Üye
Diyenlere bir kanıt göstermek istiyorum.
Resimde gördüğünüz kişi benim can arkadaşım kişidir.
Bu vücudu bir tek 10 kiloluk dambıl ile ve iki sandalye yi koyarak dips,karın için mekik ve şınav çalışarak yapmıştır.salonlara adımını atmamış ve orada kullanılan hareket isimlerini bile bilmez kendisi.mesela kanka dambıl press yapıyorum diyorum one diyor :)
Hergün evde deli gibi çalışıyormuş,bazıları hergün çalışılmaz diyenlere kapak olsun.) ben ona hergün çalışılmaz bugün gitmiyorum spora deyince,bana kim onları söylüyor diye kızardı hep.toz olayına tamen karşı,ben onu tanımasaydım kesin bende alırdım onlardan.bana hep sakın der mesela.Protein ve gıda sorusuna gelirsek kanka yediklerine dikkat ediyormuydun dediğimde.yok ne varsa yer.akşama 200 tsne mekik çeker yatarım derdi.zaten onla dışarı çıktığımızda,mesela pizza söylerdik.lan derdi bana akşam 200 mekik çektireceksin,bunları eritmek için derdi.
Mükemmel bir vücudu var,herkes ona imrenip spora yazılırdı gerçekten :) tabii bu vücuda 7-8 senesini verdi,oyle hemen olmadı ama tamamen doğal vucudu var.insan inandığımı her şeyi başarırın örneğidir kankam.inanmak azmet ve çalışmak lazım..kolay gelsin

Dostum aslında evde yeterli ekipmanla iyi vücut yapılabilir. Tabi resimdeki arkadaş sadece 2 dambılla çalıştiysa 2 dambılla oldukça iyi iş çıkarmış

Dostum aslında evde yeterli ekipmanla iyi vücut yapılabilir. Tabi resimdeki arkadaş sadece 2 dambılla çalıştiysa 2 dambılla oldukça iyi iş çıkarmış

Hocam bir tek 10 kg luk dambıl var.2 de değil :)
Evde onu çalışırken izledim,hareketleri çok nizami yapıyor.

Yani herşeyi dört dörtlük yapılırsa evde işte okulda her yerde vücut yapılırmış.şuan evde çalışanlara örnek olsun.aynen devam edin beyler,ben canlı şahidim mükemmel vücut oluyormuş evde de.)
Bu arada ilk fotoda kolları gözükmüyor bu fotoğrafta kollarıda göstereyim

Son düzenleme:
7-8 Yılda yanlış yapsan bile gelişirsin kardeş olması gerektigi gibi diyebilirim..

evde 5 senede yapılan bir vücut salonda 1.5 2 senede yapılabilir benim görüşüm. toz zararlı filan diyenlere aldırmayın hayat kurtarıcı oluyor zaman zaman kullanmayanlar anlamaz zaten en kötü zamanlarda hiç bişey yemeye vaktin olmadığında bile tüketebilirsin. resimdeki arkadaş ne kadardır çalışıyor bilmiyorum onun için yorum yapmıcam ama ben 6 aydır filan ağırlık çalışıyorum ortalama. sadece kolu biraz 40 cm gibi gibi duruyor. diğer bölgelerim daha iyi gelişmiştir.

Back
Yukarı