evde kendimi geliştirebilirmiyim

evde bi dövüş sporu öğrenmek istiyorum yazın boksa başlıyacağım evde öğrenmek mümkün mü buralarda çok az salon var çoğu karate ve hep kata çiziyorlar evde kendimi geliştirmek için ne yapmalıyım ? buralar güvenli değilde

Son düzenleme:
Eve gerekli ekipmanları alırsan neden olmasın . yardımcı olabilirim

Kum torbası , eldiven en idealidir ev için hız topuda alabilirsin ama 4-5 ay temel eğitim olmadan evde başlamanı tavsiye etmem bileklerinde omuzlarında sakatlıklar olabilir

kum torbasını kullanabiliyorum tecrübelerim var eldivenimde var ama tavan alçıpan :D kum torbasını kaldırmaz bahçeye içi toprak dolu çuval astım az çok kum torbasının yerini tutuyor :D

yeterli ekipmanla evde body yapabilirsin
ama dövüş sanatını öğrenemezsin
sana rakip lazım

bu sanatları öğrenmek isteyen 4 tane arkadaşım var beraber uygulasak etkili olurmu ?
öğrenmek istiyen diyorsun hareketin doğru olduğunu nerden bilcen hoca niçin var
o sporun ilmini biliyor size hareketi gösterip gözle takip ediyor eksiklerini ve nerde hata yaptıhını söylüyor bilmiyen kişilerle antreman olmaz bir arpa boyu yol anca alırsınız her işin incelikleri vardır dövüş sporlarını kesinlikle kendi başına öğrenemessin.

boks evde yapılacak bir spor değildir bunu yazın başlayınca anlarsın.eğer 3 ay boks yapıp bırakacaksan hiç başlama zaten 3 ayda gelişemezsin dövüşecek duruma gelemezsin.

Back
Yukarı