Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni üye oldum. Emek veren herkese teşekkürler. Bir konuda bilgi rica edeceğim.
30 yaşında 1.90 boyunda ve 91 kiloyum ve bel bölgemde yağlanma var ( amiyane tabirle hafif göbek

Benim amacım sadece sana yardımcı olmaktı ve bunun için mesaj yazdım fakat sende vurmayın deyince gerçekten üzülmüştüm.@ cosaNostra:
Tüm forumu okudum demedim hocam elimden geldiği kadar inceledim dedim.
Beklediğim şey de sadece iki tane link vermenizdi - ikinci mesajında yaptığın gibi -. Ayrıca yanlış bişi' yaptıysam da özür de diledim. İnsanların canını sıkmak gibi bi' düşüncem yok. ( Karın kası çalışmaya tekrar baktım ve cidden göremedim inan.) Kendi kendime yardım etmeyi de bildiğimi düşünüyorum. Sen de sonuçta burada yaptığım bir yanlış hareketle benim karakterim, kişiliğim hakkında bir yargıda bulunmak gibi bi' yanlış yapmazsın diye düşünüyorum. neyse teşekkürler tekrar ve yanlışım olduysa özür dilerim.
Bunun dışında son 1 aydır evet beslenmeme dikkat ediyorum ve haftada minimum 3 akşam 1 saat tempolu koşuyorum. Başka da yapmam gereken birşeyler varsa yardımlarınızla öğrenmek istiyorum. Cevap yazan herkese teşekkürler.